Çözüldü Chromium tabanlı tarayıcılarda imleç beyazlaşıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

XYZHeisenberg

Zeptopat
Daha fazla  
Eğer Windows'a geçersem beni hedef alan hackerlar Chromium tabanlı tarayıcıların hepsinde (Chrome, Edge, Brave, Opera, Vivaldi...) Mouse imlecini yazının üzerine tuttuğumda kısa süreliğine arka plan rengiyle aynı Renk'e bürüyorlar.

7/24 takip ettiklerinden ve bu imleç renk değişikliğini sık sık aktive ettiklerinden, o kadar sinir bozucu ki geri kalan eklenti desteği olan tek tarayıcı Mozilla Firefox olduğundan onu kullanıyorum. Bunu/imleç renk değişikliğini neyi değiştirerek yapıyor olabilirler? Çözmek adına mesela Windows imleçleri arasından beyaz imleci silsem olur mu?

Bir de imleç video kaydı aldığımda ve aldığım videoyu izlediğimde düzgün/olması gereken renkte gözüküyor. Bunu kanıtlamanın tek yolu cep telefonu kamerası gibi harici bir cihazla kaydetmek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Farklı bir pointer ile dener misiniz? Aşağıdan ratsgele bir cursor indirip yükleyin, ardından bununla deneyin.

AMD sürücü varsa sorun bundan kaynaklı muhtemelen.
Daha iyi bir çözüm buldum:
  • Notepad programını açın.
  • Alttaki kodları notepad programına kopyalayıp yapıştırın.

Kod:
Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Dwm]

"OverlayTestMode"=dword:00000005

• Dosya'yı kaydedin ve kaydederken "bütün dosya türleri"ni seçip dosya uzantısını .reg yapın.
  • Dosyaya çift tıklayarak dosyayı çalıştırın ve bütün çıkan pencerelere onay verin.
  • Son olarak bilgisayarı yeniden başlatın.
  • Sürpriz artık Windows 11'de Chromium tabanlı tarayıcılardaki beyaz/görünmeyen imleç/mouse/fare probleminden kurtuldunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı