Ciddi jacop Technopat RP

Ben Recep. Ben Ali. Bugün sizlerle UEFI Windows toplayacağız değil mi Ali? Evet Recep, bugün gerçekten de UEFI bir Windows toplayacağız. Bu anakartımız yanında aparatlarıyla geliyor değil mi Recep? Evet Ali, sahiden de bu anakartımız yanında aparatlarıyla geliyor. Dilersen şimdi sistem testlerine geçelim Recep. Geçelim bakalım Ali. Shadow of War oynuyoruz burada bir ork var gördüğün gibi, öyle değil mi Ali? Evet Recep, orada gerçekten de bir ork var. Şimdi vuruyorum ona Ali. Vurdum onu değil mi Ali. Evet Recep gerçekten de vurdun onu. Bu yeni topladığımız sistem hakkında ne düşünüyorsun Ali? Evet Recep, gerçekten de öyle. Öyle değil mi Recep? Evet Ali, gerçekten de öyle. Öyle değil mi Ali? Evet Recep, gerçekten de öyle.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

YouTube'da böyle bir video buldum. Siz neler düşünüyorsunuz?

Niye Technopat kanalının videolarını atıp ciddi jacop diye yazıyorsunuz ben bir fark göremiyorum.
 
Bu adamın kanal içeriğinin videoları mizahi açıdan bayağı kaliteliydi. Özellikle yağ satarım ve boşunadır bırakmalıdır içerikleri aklımda kalanlardandır. Sanırım artık mesleğinden ve olgunlaşmasından dolayı videoların tamamını kaldırıp içerik üretmeyi bıraktı.
Bir gün geri döneceğinin umuduyla beklemedeyim. Hiçbir yerde arşivlenmiş videolarını bulamadım. Zor zamanlarımda beni güldüren o videoları tekrar izlemek için sabırsızlanıyorum. Elinde arşivi olan varsa lütfen bana göndersin.
 

Geri
Yukarı