Ciddi manada yurt dışına gitmeyi hedefliyor musunuz?

Ciddi manada yurtdışına gitmeyi hedefliyor musunuz?

• Oy verenlerin toplamı
    965
Dil mil sorun değil, bakma milletin dediğine. Suriyeliler nasıl öğrendi Türkçe dilini? Sen eğitim almış eli yüzü düzgün çocuksan öğrenirsin. Kendi bir yeri yemeyen korkanlar gitmek isteyenler icin bir kılıf uyduruyorlar. Hiç durma, çalış git yakında ülke düzelecek diye bir şey yok. Ülkelerin 50 100 yıllık planları olur 2 3 yıllık değil. Bir kere geliyorsun hayata şansı olan gitsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir kere geliyorsun hayata şansı olan gitsin.
1 yıldan kısa bir süre önce yurtdışını hedeflemiyordum fakat 3D Animatörlük hedefini koyunca ülkenin eksileri iyice yüzüme vurmaya başladı. Çizim tabletleri, bilgisayarlar çok pahalı.

Bence ülkeyi dünyanın en iyi yöneticiler yönetse bile aşağı yukarı 10 yıl çökmüş ekonomiyi çekerdik. Kalmanın bir anlamı yok gibi, doğru söylüyorsunuz.

1 yıldan kısa bir süre önce yurtdışını hedeflemiyordum fakat 3D Animatörlük hedefini koyunca ülkenin eksileri iyice yüzüme vurmaya başladı. Çizim tabletleri, bilgisayarlar çok pahalı.

Bence ülkeyi dünyanın en iyi yöneticiler yönetse bile aşağı yukarı 10 yıl çökmüş ekonomiyi çekerdik. Kalmanın bir anlamı yok gibi, doğru söylüyorsunuz.
Öyle zaten.Her insan alışcak diye bir şey yok baktın asla kültüre ayak uyduramıyorsun çeker gelirsin yaşadığın tecrübede yanına kar kalır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı