Ciddi manada yurt dışına gitmeyi hedefliyor musunuz?

Ciddi manada yurtdışına gitmeyi hedefliyor musunuz?


  • Oy verenlerin toplamı
    962
Daha önce gitmiştim uzun süreliğine okul için ama bu sefer yaşamak için gitmeyi planlıyorum.
Gitmek isterdim ama dili sonuna kadar bilsem bile orada huzurlu bir şekilde tutunabileceğimi düşünmüyorum . O yüzden ciddi manada yurt dışına gitmeyi hedeflemiyorum.

Neden hocam?
 
Merhaba, sosyal medyada gördüğüm kadarıyla yurtdışını daha iyi bulan birçok insan var. Peki, cidden aranızda yurtdışına gitmeyi düşünen var mı? Oranın şartlarını şimdiden araştıran.

Ben Üniversite'de Çizgi Film ve Animasyon bölümünü tutturmayı başarırsam yüksek lisans yapana kadar burada durup bir süre sonra İngiltere'ye göçmeyi planlıyorum. İngiltere açıkcası ilgimi çeken tek ülke.

Özellikle Londra'da resmen emlak krizi yaşanıyor ama daha önümde 7 yıl var, illa şartlarda ufak tefek değişiklikler olur. Ayrıca Avrupa'da İngiltere ırkçılığın en az olduğu yerlerden biri. Bu 7 yılda kendime bir dijital portfolyo hazırlayıp yurtdışında iş kapma ihtimalimi arttırmayı hedefliyorum.


Türkiye'de sanatın pek değeri yok. 3D animasyona yardımcı olabilecek çoğu ürün manyak fiyatlarda.
Vatandaşlık almaya çalışıyorum. Alırsam memleketime gidicem :)
 
Benim annemin tarafı Full Amerika vatandaşı bende olmaya çalışıyorum. Allah kısmet ederse üniversiteden menzun olunca Amerika'ya gidip mesleğimi orada yapmak istiyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı