Ciddi olamıyorum

İnsanı olgunlaştıran şey yaşadığı acılardır. Demekki bir şey görmemişsin daha. Hayat tokatlaya tokatlaya düzeltir seni merak etme.

Net katılıyorum. Ülkedeki çocukların ve gençlerin fikirleri önemsenmiyor ; o da zaten önemsenmiyorum güleyim bari moduna giriyor. Bu yüzden üniversiteye geçenlerde bir boşluk oluyor ; baskıdan kurtulunca sapıtma dönemi.

Karakterinizin oturmasına zaman verin , yaşı yok bu işlerin.

Ben çok acılar gördüm ama, genel olarak yanımda biri konuştuğu zaman, hiç ciddi bir şekilde dinlemedim bugüne kadar.

Acılardan ne kastettiğin daha önemli. Bazısı yüzünde sivilce çıkıyor diye bunalıma girer, bazısı bir aile ferdinin kanserden gözünün önünde eriyişini izler. Kendi kendine yaşattığın acılardan bahsetmiyorum.

Acılardan ne kastettiğin daha önemli. Bazısı yüzünde sivilce çıkıyor diye bunalıma girer, bazısı bir aile ferdinin kanserden gözünün önünde eriyişini izler. Kendi kendine yaşattığın acılardan bahsetmiyorum.
Kanserden öleni de gördüm, felç geçirip ambulansla kaldıranı da, yakınlarımı aldatan kadınları da bir çok şey gördüm.

Biz doktor değiliz, uzman değiliz. Ancak fikrimi söyleyebilirim.

Eğer kişiliğin böyleyse, içinde de böyleysen, yani senin istediğin de gerçekten gülmek ise o zaman gül. Bu bir sorun değil bence. Başkalarının etkisinde kalıp kendini zorla değiştirmeye çalışma. Olmadığın biri gibi davranmaya çalışma.

Ama eğer tik, refleks gibi bir şeyse ve içinden tam tersini istiyorsan; istemsiz bir hareket ise o zaman doktora gitmeni tavsiye ederim.

Hala katılmıyorum, bizzat ablamda gördüm kendisi çok ciddi bir insan idi lakin fiziksel sorunları vardı ve de gözünün önünde kanserden ölen 3 kişi gördü. Kendisinin bacaklarında sorun var bu yüzden yürüyemiyor ve de bizim evimizde yeşillik bir parka bakıyor, her zaman kendisi sandalyesiyle cama gider ve dışarıdaki kendi yaşıtlarının gülüp eğlenmesini izlerdi. Sonra bu yüzden bir sürelik psikolojik sıkıntılarda çekti. İşte eskiden çok ciddi olan hemen hüzünlenip ağlayan ablam psikolojik sıkıntılarını atlattıktan sonra ağzında sadece bir harf çıksa gülüyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı