Çift ekran için monitör tavsiyesi

Bütçe
3000-4000

mimario

Hectopat
Katılım
17 Ekim 2019
Mesajlar
508
Makaleler
1
Çözümler
1
Merhabalar. İşlerim için tek monitör sürekli sıkıntı çıkarmakta. İkinci bir monitör alıp, amörtisörlü bir standla beraber kullanayım istiyorum. Gelelim konuya.

Şu an ASUS ROG XG248Q kullanıyorum. 24" boyutunda, 1920x1080 çözünürlüğünde ve 240 Hz yenileme hızına sahip. Aynı zamanda oyun da oynadığım için kendisinden memnunum ama hem piyasada kalmamış hem de fiyatı 3'e katlamış. Yanına beraber kullanabileceğim bir monitör alacağım ama kararsızım. Bu, oyun için işimi görüyor. Yanına film, dizi ve işlerim için IPS panel güzel görünümlü bir monitör mü alsam diye düşünmekteyim. Bu konuda model ve önerilerinize açığım. Bütçem 3000-4000 arasındadır.

Çift monitörde oyun oynar mıyım bilmiyorum. O yüzden tekrar 240 Hz monitör tercih etmem gerekmeyebilir. Yerine göre 144-165 Hz bir monitör bakayım diyorum. Tek aklıma takılan 24" yanına daha büyük bir monitör alıp almamak. Bu konuda henüz kararsızım. Aslında 27" ya da 32" bir monitör diğer kullanımlarım için iyi bir kombinasyon oluşturabilir ama dikkatimi dağıtır mı diye de düşünmüyor değilim. Bu şekilde kullanım yapanların da önerilerine açığım.

Tabii çift monitör bağlantısı yapabileceğim bir de stand lazım. Şu modele baktım ama alternatiflere de açığım tabii.

 
Son düzenleyen: Moderatör:

Bu monitörü aldım Vatan'dan. Çok beğendim açıkçası. Gerçi ilk çıktığı günden bugüne fiyatı 2 katına gelmiş ama bu memleket bize kafayı yedirecek bu konuda. Bunu kafaya takmayacak olursak VA panele göre bir uçurum var resmen. Yan yana durduklarında biri aşırı bir fark var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı