Çift monitör dalgalanma problemi

Amarthurin

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim sıkıntım çift monitörde.
Geçen gün yeni monitörüm geldi ve 2 monitör birden kullanınca görüntüde 2 monitörde birden dalgalanma oluyor. Bir türlü çözemedim. Web tarayıcısında gezerken çok oluyor normalde oyun oynarken vs. bir problem çıkarmıyor. Tek monitöre düşürdüğümde tarayıcıda da bir problem olmuyor. Sorunun kaynağını bir türlü çözemedim sizden yardım istiyorum.

1. monitör
Benq XL2730Z
Bağlantı tipi : DP
Kullandığım Hz : 144
Freesync açık

2. monitör
Benq RL2240HE
Bağlantı tipi : HDMI
Hz : 60
freesync yok

Monitörleri kullanma şeklim bu şekilde AMD driveri de en güncel şuanda. Windows 10 kullanıyorum. Yazılımsal mı sizce yoksa farklı girişler olduğu için mi böyle yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorunu bende yaşıyorum.Bir adet asus 144 hz bir adet dell kullanıyorum.Kabloları değiştirdim ama sorun düzelmedi.Hiçbiryerde bununla ilgili bir şey de bulamadım.

Aynı sorunu bende yaşıyorum.Bir adet asus 144 hz bir adet dell kullanıyorum.Kabloları değiştirdim ama sorun düzelmedi.Hiçbiryerde bununla ilgili bir şey de bulamadım.

Hocam ben format attım düzeldi. Bir de bu aralar AMD'nin freesync sinde 144hz lerde yazılımsal problem var.Açmanı önermem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00