Ekran kartınız nedir?Arkadaşlar ufak 2. monitörü alacağım ama anakartımın 2 monitör destekleyip desteklemediğini bilmiyorum. Nasıl öğreneceğim?
Ya da kabloyla falan mı yapılıyor? Araştırdım ama pek anlamadım.
Arkadaşlar ufak 2. monitörü alacağım ama anakartımın 2 monitör destekleyip desteklemediğini bilmiyorum. Nasıl öğreneceğim?
Ya da kabloyla falan mı yapılıyor? Araştırdım ama pek anlamadım.
milat devrinden kalma ama pegatron gibi bişeydiEkran kartınız nedir?
Milat devrinden kalma ama Pegatron gibi bir şeyydi
yani kabloların ikisinide mi anakarta takıcam yoksa birini anakarta diğerini diğer monitöre falan mıKablolarını ekran kartına tak ve çözünürlük ayarına gir. Çift monitör seçeneğini aç ayarla. Yapamazsan YouTube'a sor. 100 video var.
nasıl yani biraz açıklayabilir misin biraz cahilim bu konulardaHocam HDMI çıkışı var mı? Kartta? Muhtemelen varsa 1 tane vardır. 1 monitörü HDMI ile bağlayın, diğerini VGA ile bağlayın.
Yani kabloların ikisini de mi anakarta takacağım yoksa birini anakarta diğerini diğer monitöre falan mı
Nasıl yani biraz açıklayabilir misin biraz cahilim bu konularda
VGA kablosuHocam şu an kullandığınız monitörü HDMI ile mi bağlıyorsunuz VGA kablosu ile mi?
Ekran kartınızda HDMI girişi var mı, bakabilir misiniz?VGA kablosu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.