Çift monitör performansı ne kadar etkiler?

Bir de 2.monitörü sisteme bağlarken gene ekran kartından bağşayacağım değil mi 144Hz'yi displat porttan 2. monitörü HDMI'dan bağlasam bir sorun olmaz değil mi o dediğim iki ekran kartını da 2 DP 2HDMI var sanırım öyle hatırlıyorum.
İşlemcinizin iGPU'ya sahipse bir monitörü anakart üstünden bağlayabilirsiniz.

Bir de 2.monitörü sisteme bağlarken gene ekran kartından bağşayacağım değil mi 144Hz'yi displat porttan 2. monitörü HDMI'dan bağlasam bir sorun olmaz değil mi o dediğim iki ekran kartını da 2 DP 2HDMI var sanırım öyle hatırlıyorum.

Bir de çift monitöre geçince nasıl işliyor olay kabaca anlatır mısınız? Mesela: 2. monitöre nasıl geçiyorum? Bir tuş ile falan mı? Yani mesela bir tuşa basınca klavye fare otomatik 2. monitöre falan mı devrediliyor?

Bu arada çift monitör kullanımı ekran kartınızı biraz ısınmasına neden olabilir fakat ekran kartınız ne tam olarak bilmiyoruz. Ek olarak kasanın hava akışı yeterince iyiyse sorun teşkil edeceğini sanmıyorum.

Bir de çift monitöre geçince nasıl işliyor olay kabaca anlatır mısınız? Mesela: 2. monitöre nasıl geçiyorum? Bir tuş ile falan mı? Yani mesela bir tuşa basınca klavye fare otomatik 2. monitöre falan mı devrediliyor?
Mouse imlecini diğer monitörün olduğu yere çevirirseniz diğer monitörde işlem yapabiliyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı