TTVlushlifegaming
Megapat
Merhabalar, OBS'in son sürümü (25.0.1) ile birlikte NDI ile streaming PC'den yayın esnasında CoD: Warzone oyununda donmalar/kasmalar meydana geliyor. Eski sürümünde yayında sağa sola bile dönmüyordu hala aynı durumda. Preset ayarı düşürme, video kalitesi düşürme denediğim fakat işe yaramayan yollar oldu. Çıkışı yeniden boyutlandırmadım. CPU kullanımının yüzde 4.5'lardan yukarı çıkmadığını fark ettim. Apex Legends, CS:GO' ve assasins Creed: Black Flag'de deneme yaptığımda bir problem yoktu. CoD Warzone'da ekran kartı ile Gaming PC'den oyun/yayın yaptığımda takılmaların/donmaların önüne geçtim. Yine Gaming PC'de CPU ile yayın yapmaya kalkıştığımda yine aynı donmaların olduğunu gördüm. Özellikle kaliteyi arttırmak ve FPS düşmesini önlemek açısından streaming PC ile yayın yapmak benim için önem arz ediyor. Aynı sorunu yaşayıp çözüm bulabilenler yardımcı olabilirse sevinirim. Warzone'un CPU ile alıp veremediği nedir neden işlemci ile bu oyunun yayını yapılamıyor bilgisi olanlardan yardım bekliyorum
özellikleri aşağıda belirttim.
- Gaming PC: ASUS GL502VE-DM032 (laptop)
- i5 7300 HQ
- GTX 1050 Ti
- 8 GB RAM
- 256 SSD
- Streaming PC: Lenovo Z500 (laptop)
- i7 3630QM
- 8 GB RAM
- GT 740M
- SSD yok HDD var.
- İnternet hızı: 35 MB download / 3 MB upload
Son düzenleyen: Moderatör: