Megaton
Kilopat
Hayır normal değerler.
Hayır normal değerler.
Muhtemelen sebebi bu olabilir. Bilgisayarı alır almaz yapacağınız ilk şey BIOS'u güncellemek olmalı. Anakartınızın BIOS'unu en kısa zamanda güncelleyin.
Montajlı alınan sistemlerde genelde firmalar yoğunluk sırasında özenmiyorlar,belki unuttular kontrol etmeden bilemezsin değil mi ?Adam zaten yeni almış ne için yenileyip masraf yapsın.
O işlemcide yani Ryzen serisinde hazır sürülü olarak geliyor yapmayın lütfen.Montajlı alınan sistemlerde genelde firmalar yoğunluk sırasında özenmiyorlar,belki unuttular kontrol etmeden bilemezsin değil mi ?
Bilemezsin değil mi?
Hayır onuda geçtim o değerler de termal macun olmadan almak imkansız zaten.Montajlı alınan sistemlerde genelde firmalar yoğunluk sırasında özenmiyorlar,belki unuttular kontrol etmeden bilemezsin değil mi ?
Arkadaş ona çözüm bulamıyor sadece tavsiyelere "olmaz,hayır, öyle değil"diyebiliyor.sorun ise ssd'den olabilir bx500 serisi kronik sorunlu.Tamam teşekkür ederim.
Merhaba BIOS'u güncelledim fakat olmadı hala arada gidiyor.
Bunu kime dediniz bilmiyorum fakat burada kimse bir şey bildiğini iddia etmedi.Ssd'nin kronik sorunlu olduğunu da baya biliyormuşsun konuda amacın çözüm değil diğerlerininkine.
Sizinle alakalı değil alıntıda kalmış.Evet sıkıntılı, haklı olabilirsiniz şuna da bakmalıyız ya da dikkat etmeli;
Sıcaklık arttığında oluyor demiş arkadaş eğer sıcaklık arttığında SSD'de fazla ısınıyorsa belki o yüzden olabilir Crystal disk info ile de test yapılmalı.
Bunu kime dediniz bilmiyorum fakat burada kimse bir şey bildiğini iddia etmedi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.