Herkese merhaba, arkadaşlar. Yurt dışı iPhone 14 Pro Max almak istiyorum. Fakat kimileri 2. telefon kullanıyor ama ben öyle kullanmak istemiyorum. Çift SIM ile kullananları da duydum. Bu çift SIM işi nedir?
Kral her telde esim var dimi?Cihazda 1 tane fiziksel SIM yuvası var. 1 fiziksel 1 eSIM olarak 2 hattı cihazda kullanabilirsin.
Yani çift sim ile 8 ay fiziksel 8 ay eSIM ile kullanabiliyormuyuz?Cihazda 1 tane fiziksel SIM yuvası var. 1 fiziksel 1 eSIM olarak 2 hattı cihazda kullanabilirsin.
Her telefonda eSIM desteği yok. iPhone cihazlarda var. Android tarafında da üst modellerde var. Evet dediğin gibi 8 ay eSIM 8 ay fiziksel SIM olarak kullanabilirsin. Buradaki asıl nokta süresi biten IMEI numarasını değil de cihazdaki diğer IMEI numarasını kullanabilmek.Kral her telde esim var değil mi?
Yani çift SIM ile 8 ay fiziksel 8 ay eSIM ile kullanabiliyor muyuz?
Hocam attığınız konuya baktım. Dediklerinizi anladım fakat şunu anlamadım. 2.IMEI numarası olayı nasıl oluyor bir daha anlata bilirmisiniz?Her telefonda eSIM desteği yok. iPhone cihazlarda var. Android tarafında da üst modellerde var. Evet dediğin gibi 8 ay eSIM 8 ay fiziksel SIM olarak kullanabilirsin. Buradaki asıl nokta süresi biten IMEI numarasını değil de cihazdaki diğer IMEI numarasını kullanabilmek.
Aşağıdaki konuda bununla ilgili konuştuk, okumanı tavsiye ederim. 8 ay sonra başına gelecek bir olay.
Turkcell e-SIM gelmiyor
Merhaba, 2 gün önce yurt dışı cihazımı fiziki SIM kullanım süresi biteceği için Turkcell'den e-SIM e geçirdim. Geçiş yapılır yapılmaz hattı kullanmaya devam ettim fakat ertesi gün şebeke kayboldu ve 2 gündür de gelmiyor. Şebekenin gitmesi tam da fiziki SIM kullanım süresinin son gününe denk...www.technopat.net
Cihazı aldınız. Fiziksel bir SIM kart ile kullanmaya başladınız. Veya ilk olarak eSIM tanımladınız, fark etmez. Cihaza ilk kez bir SIM tanımı yaptığınızda doğal olarak cihaz ilk önce birinci IMEI numarasını kullanır.Hocam attığınız konuya baktım. Dediklerinizi anladım fakat şunu anlamadım. 2.IMEI numarası olayı nasıl oluyor bir daha anlatabilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.