"Cihazınız bir sorunla karşılaştı" hatası

BerkaySahinn

Hectopat
Out of range hatasından dolayı sistem geri yüklemesi yaptım bilgisayara. Yükleme tamamlandıktan sonra sorunsuz açıldı fakat aradan yarım saat sonra geçince bilgisayarı açayım dedim ve sonuç bu yardımcı olursanız sevinirim. Kendisi otomatik olarak yeniden başlıyor fakat olmuyor aynı hatayı alıyorum.
Out of range hatasından dolayı sistem geri yüklemesi yaptım bilgisayara yükleme tamamlandıktan sonra sorunsuz açıldı fakat aradan yarım saat sonra geçince bilgisayarı açayım dedim ve sonuç bu yardımcı olursanız sevinirim.

Kendisi otomatik olarak yeniden başlıyor fakat olmuyor aynı hatayı alıyorum
Ek olarak güvenli modda da başlatamıyorum aynı hata gene çıkıyor

Dosya Ekleri

• IMG20211209232842.jpg
    IMG20211209232842.jpg
    44,7 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
buraya bi bak istersen

buraya bi bak istersen
Windows u tekrar yüklemem gerekiyor sanırım bu işlem bilgisayarımdan birşey siler mi oyunlar uygulamalar gibi

Evet siler ama bende şöyle bir SSD bir hard disk var Windows SSD'ye kurulu dosyalar hard diskte duruyor sizinde öyleyse çok ufak bir dosya kaybı ile kurtarabilirsiniz
Bende sadece hard disk var 1tb (200gb c diski, 800gb d diski olarak) Windows c ye kurulu, Steam c ye kurulu, sanırım diğer dosyalarda c ye kurulu ama Steam deki oyunlar olsun photoshop illüstratör gibi uygulamalar olsun d diskine kurulu

Bir şekilde güvenli modda başlatmayı deneyin F8'e basın oradan onarma modundan güvenli moda girmeye çalışın eğer olursa gerekli şeyleri oradan alın sonra format atın

Bende sadece hard disk var 1tb (200gb c diski, 800gb d diski olarak) Windows c ye kurulu, Steam c ye kurulu, sanırım diğer dosyalarda c ye kurulu ama Steam deki oyunlar olsun photoshop illüstratör gibi uygulamalar olsun d diskine kurulu
Source, Intel, sqlbackup, sqldata bende yok geri kalan şeyler benim c diskinde de var nasıl bir kaybım olur acaba

Dosya Ekleri

• Screenshot_2021-12-10-00-02-00-89_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2021-12-10-00-02-00-89_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    38 KB · Görüntüleme: 31
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı