Çıkma teklifi nerede edilir?

485936

Hectopat
Birkaç aydır görüştüğüm bir kız var. Kabul edeceğine %60-%65 eminim. Ama yarın nerede edeceğim hakkında hiçbir fikrim yok. Amacım parka gidip sakin bir yer bulup orada söylemek. Ne söyleyeceğim belli konuşmaları iyi yapan birisiyim. Fakat o anı yakalamak, mekan, yer, zaman çok önemli. Ne zaman nerede etmeliyim sizce? Yarın edeceğim olursa umarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
@485936 bi konuda kötü olduğunu demiştin sanki onu varsayarak kibarlık olsun diye demiş olabilir yine de istiyorsan dene çıkma teklifinin genelde ise yaramadığını görürsün.
Göreceğiz. Şuan özgüvenimi toparladığım için kötü olduğumu düşünmüyorum. Kibarlık olsun diye mi dedim bilmiyorum ama konuyu ilk açmıştı oradan bana sekti.

Göreceğiz. Şuan özgüvenimi toparladığım için kötü olduğumu düşünmüyorum. Kibarlık olsun diye mi dedim bilmiyorum ama konuyu ilk açmıştı oradan bana sekti.
Yani bilmiyorum ki hocam 4 aydır konuşuyorsun sadece elde tutulur bir kere yakışıklı demesi var ayıp olmasın diye demiş olma ihtimali yüksek veya bedava ilgi içinde olabilir. Düşük bir ihtimal olgun ve işinde gücünde biri olabilir öyleyse şansın var. Ama kötü haber ülkedeki kızların yüzde 99u öyle değil.

Yani bilmiyorum ki hocam 4 aydır konuşuyorsun sadece elde tutulur bir kere yakışıklı demesi var ayıp olmasın diye demiş olma ihtimali yüksek veya bedava ilgi içinde olabilir. Düşük bir ihtimal olgun ve işinde gücünde biri olabilir öyleyse şansın var. Ama kötü haber ülkedeki kızların yüzde 99u öyle değil.
Yani kız biraz olgun değil çocuksu ve gülen birisi. Ergen kızlar gibi yani a desen gülecek bir tip. Göreceğiz yarına. Akşama doğru haberi veririm size. Takibe alın derim :D.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı