Çıkma teklifi nerede edilir?

Zaten arkadaş olmuşlar ki.
Durum vahim. Kızla konuşurken bana knk dedi ve üstümden sular döküldü. Daha ne kadar ilerleyecek diyerek açıldım sonra bu şekilde konuşamaz mıyız deyip seni arkadaş olarak çok seviyorum dedi. Bende tamam o zaman aynı sıklıkta devam edelim dedim. Muhtemelen 1-2 haftaya kalmaz konuşmamız çok azalır sonra biter gider.

Durum vahim. Kızla konuşurken bana knk dedi ve üstümden sular döküldü. Daha ne kadar ilerleyecek diyerek açıldım sonra bu şekilde konuşamaz mıyız deyip seni arkadaş olarak çok seviyorum dedi. Bende tamam o zaman aynı sıklıkta devam edelim dedim. Muhtemelen 1-2 haftaya kalmaz konuşmamız çok azalır sonra biter gider.
Kaç gündür anlatmaya çalışıyorum neyse sonunda anladın. Seriden kes konuşmayı kabalık yapmadan. Çok da takılma derim herkes herkesi sevecek diye bir şey yok normal bir şey bu.

Kaç gündür anlatmaya çalışıyorum neyse sonunda anladın. Seriden kes konuşmayı kabalık yapmadan. Çok da takılma derim herkes herkesi sevecek diye bir şey yok normal bir şey bu.
Bence tekrardan konuşup bu konuyu ben konuşmayı kesmek istiyorum deyip yollayayım. Yoksa ben gene yazıp konuşmaya çalışacağım öyle öyle gidecek.

Sağlık olsun hocam. Ne yapabilirsiniz bilmiyorum. Uzun sürmüş flört dönemi muhtemelen ondan olmuştur. Next

Konuşmayı kesmen lazım.Kusura bakma ama aynı sıklıkla devam edelim ne demek senin amacın farklı karşındaki de bunu biliyor.

Konuşmayı kesmen lazım.Kudura bakma ama aynı sıklıkla devam edelim ne demek senin amacın farklı karşındakide bunu biliyor.
Sağlık olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı