CİMER'e şikayet atıp olumlu sonuç alınır mı?

Oyunda dini ve milli değerlere söven birini CİMER'e atsam bulunur mu ve bundan karşı taraf benim ismimi öğrenir mi?

Son günlerde Discord'da vb. platformlarda bu değerlere Atatürk dahil sövenler var uğraşmaya değmez çünkü sanal ortama kimse bakmıyor etseniz bile en fazla soruşturma başlatılır.

Öğrenebilir büyük ihtimal. Sen yine de CİMER'e şikayet etme değmez. Bu tür durumlarda hakaret davası açılır. Hakaret davası en önemsiz ve gereksiz dava türüdür. Adamın gerçek ismini ve soyadını biliyorsan ve şikayetçi isen hakaret davası aç. Uğraşçağına deymiyeceğini de söyleyeyim. Bunun gibi birçok kişi var.

Öğrenebilir büyük ihtimal. Sen yine de CİMER'e şikayet etme değmez. Bu tür durumlarda hakaret davası açılır. Hakaret davası en önemsiz ve gereksiz dava türüdür. Adamın gerçek ismini ve soyadını biliyorsan ve şikayetçi isen hakaret davası aç. Uğraşçağına deymiyeceğini de söyleyeyim. Bunun gibi birçok kişi var.

Sonuçta bu tarz kişilerin %90'ı böyle bana da denk geldiler hepsi 13-16 yaş arası küçük çocuklar işte napsınlar görüyolar dini değerlere küfürü ediyorlar sonra havalı olduklarını falan saniyorlar illegal desek daha net ve kısa olur😃

Şikayet edecegım kişi gartic phondan misafir bir hesap herhangi bir üyeliği yok sadece chate attıkjları o ankı sımı ve saati SS aldım bunlardan bir şey yapamazzsak atmayacağım sizce?

Son günlerde Discord'da vb. platformlarda bu değerlere Atatürk dahil sövenler var uğraşmaya değmez çünkü sanal ortama kimse bakmıyor etseniz bile en fazla soruşturma başlatılır.

“Özür dileyimlütfen af edin bir daha yapmayacağım “ dese bile serbest bırakılır büyük ihtimal zaten. Ama bir daha asla yapmaz bu korkuyla. Aslında etmek lazım.

“Özür dileyimlütfen af edin bir daha yapmayacağım “ dese bile serbest bırakılır büyük ihtimal zaten. Ama bir daha asla yapmaz bu korkuyla. Aslında etmek lazım.

Çokca kez yaşadım böyle dini ve ataya küfür durumlarını hatta birkaçı sebepsiz yere seni CİMER'e vereceğim diyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı