Oyunda dini ve milli değerlere söven birini CİMER'e atsam bulunur mu ve bundan karşı taraf benim ismimi öğrenir mi?
Oyunda dini ve milli değerlere söven birini CİMER'e atsam bulunur mu ve bundan karşı taraf benim ismimi öğrenir mi?
Öğrenebilir büyük ihtimal. Sen yine de CİMER'e şikayet etme değmez. Bu tür durumlarda hakaret davası açılır. Hakaret davası en önemsiz ve gereksiz dava türüdür. Adamın gerçek ismini ve soyadını biliyorsan ve şikayetçi isen hakaret davası aç. Uğraşçağına deymiyeceğini de söyleyeyim. Bunun gibi birçok kişi var.
Son günlerde Discord'da vb. platformlarda bu değerlere Atatürk dahil sövenler var uğraşmaya değmez çünkü sanal ortama kimse bakmıyor etseniz bile en fazla soruşturma başlatılır.
Şikayet edecegım kişi gartic phondan misafir bir hesap herhangi bir üyeliği yok sadece chate attıkjları o ankı sımı ve saati SS aldım bunlardan bir şey yapamazzsak atmayacağım sizce?
Bulunmasıyla uğraşmazlar.Şikayet edecegım kişi gartic phondan misafir bir hesap herhangi bir üyeliği yok sadece chate attıkjları o ankı sımı ve saati SS aldım bunlardan bir şey yapamazzsak atmayacağım sizce?
“Özür dileyimlütfen af edin bir daha yapmayacağım “ dese bile serbest bırakılır büyük ihtimal zaten. Ama bir daha asla yapmaz bu korkuyla. Aslında etmek lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.