CİMER'e şikayet edildim

Hocam ben de benzer bir şey yaşadım boş bulunup sesine küfür ettim fazla samimi bir ortam sandım bir an işte cimer şikayet mesajı ss attı 19 ile başlıyor kod. Ayrıca sms bilgisi attı yeni günün sabah 2 siydi diyaloğa girdim kişi lakin kendisinin attığı mesajda 24 ü gözüküyordu. Devlet dairesinde tarihte böyle hatalar çıkabilir mi umarım keklenmişimdir. Bu bana büyük bir ders oldu. Umarım daha fazla sürünmem. Şu 2 hafta bıçak üstündeyim resmen görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bir cacık olmaz. Eğer 18 yaşından büyükse belki yapar ama küçükse yapmaya cesaret edemez ve zaten yapamazda. Bende kandırıyorum insanları böyle.

Arkadaş konuyu açtıktan sonra bir daha aktif olmamış yani demek ki olmuş bir şeyler.
Arkadaşa hakaret etmemiştim sadece (tipini) yazdım.
Niye kanser olmuş birisine böyle ahlaksız bir hakareti yapıyorsunuz? Bunun sinirle olsun ya da olmasın savunulacak bir tarafı yok.

Kusura bakmayın hocam. Yorum kansermiş. Çok özür dilerim. 😐
kanser olan birine degil toxic bir tutum içinde olan demek istedim.
Instagram'da birinin kanser yorumunu gördüm ve profiline girip bir fotosunun altına o anlık sinirle “tipini ” dedim cimere verip SS attı. Ne olacak şimdi?
Arkadaşla konuştuk hallettik trolmüş.

Hocam, ben yurt dışında okuyorum, yurt dışına Türkiye uçak göndermediğinde orada mahsur kalmıştık. Çözüm olarak Cimer'e yazı yazdık, 3 ay sonra dönüş yaptılar. Yani takma kafana o kadar 😁😁

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı