Aga senin yaptığın ergenlik. Ben 9. sınıf giderken boyum 1.40cm kilom 35'di. Bana sinek diyorlardı dalga geçiyolardı, beni ayaklarımdan tutup havada sallandırıyolard dalga geçmek amacıyla. Ama ben rahatsız bile olmuyordum. Çünkü adam dalga geçse de sana ders veriyor.
Bende değilim yaşınız kaç olursa olsun beni ilgilendirmiyor. Bazı haklar her zaman vardır ama hakkının olması bunu kullanacağın anlamına gelmez.Ben 9. sınıf değilim 17 yaşıma geldim seneye oy kullanacağım ve hala bir öğretmen sınıfın içerisinde benim fiziksel kusurum ile dalga geçiyorsa bende şikayet ederim, sonuçta öyle bir hakkım var. Ek olarak normal bir şekilde dalga geçilebilir arkadaşlarım arasında da dala geçerler bu konuda sorunum yok. Ancak konudan bağımsız "espri" adı altında 17 yaşındaki bir erkeğin fiziksel kusuruyla gözünü dolduracak şekilde dalga geçildiyse burada bir sorun vardır.
Ne yapayım ne önerirsin bu konu hakkında mesela? Hakkımı hukuk tarafında aramayıp bende gidip hocayla mı dalga geçeyim? Ya da babama anlatayım babam gelsin hocayla mı tartışsın bunu mu önerirsiniz?Bende değilim yaşınız kaç olursa olsun beni ilgilendirmiyor. Bazı haklar her zaman vardır ama hakkının olması bunu kullanacağın anlamına gelmez.
Olay özel değilse ve seni rahatsız etmeyecek ise açıklamak ister misin dostum ? Yani belki sadece şaka amaçlı yapmış da olabilir. Durumunu anlıyorum zamanında bana da yapıldı bu tarz durumlar ama şaka amaçlı yapıp beni sevdiğini söyleyen öğretmenlerim de oldu.Ben 9. sınıf değilim 17 yaşıma geldim seneye oy kullanacağım ve hala bir öğretmen sınıfın içerisinde benim fiziksel kusurum ile dalga geçiyorsa bende şikayet ederim, sonuçta öyle bir hakkım var. Ek olarak normal bir şekilde dalga geçilebilir arkadaşlarım arasında da dala geçerler bu konuda sorunum yok. Ancak konudan bağımsız "espri" adı altında 17 yaşındaki bir erkeğin fiziksel kusuruyla gözünü dolduracak şekilde dalga geçildiyse burada bir sorun vardır.
Ne yapayım ne önerirsin bu konu hakkında mesela? Hakkımı hukuk tarafında aramayıp bende gidip hocayla mı dalga geçeyim? Ya da babama anlatayım babam gelsin hocayla mı tartışsın bunu mu önerirsiniz?
Olay özel değilse ve seni rahatsız etmeyecek ise açıklamak ister misin dostum? Yani belki sadece şaka amaçlı yapmış da olabilir. Durumunu anlıyorum zamanında bana da yapıldı bu tarz durumlar ama şaka amaçlı yapıp beni sevdiğini söyleyen öğretmenlerim de oldu.
Hiçbir şey yapmayın. Babanıza söylemek yapabileceğiniz en kötü çözüm olmalı. Sonuçta sizi tanımıyorum belki baban hocayla kavga çıkartacak? Dersine bak yeter hoca sana engel değil. Hoca devam ederse babana söyleyebilirsin.
Zaten öğretmenlerin %99u böyledir. Abartmaya gerek yoktur. Ya hoca seni çok seviyordur ya da hocanın psikolojik sıkıntıları vardır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.