Bir ara "Çin meşeli klavyeler bilgi topluyor" diye başlık görmüştüm Technopat'ta.Çin menşeili telefonların çoğunda bloatware mevcut, sisteminizden bilgi topluyorlar. Her yerden Çin üretimi teknolojilerin bilgi topladığını görebilirsiniz. Öyle ki Linux dağıtımı olan DeepinOS’ta bile mağaza aracılığı ile bilgi toplanıyor, en azından şimdilik söylenti. Çin bu konuda Google’ı bile geçti.
Jerry Rig Everything'in Redmi Note 7 videosunu izlersen göreceksin neyin ne kadar dayanıklı olduğunu. Ama diğer telefonları dayanıklı duruyor.Adamların hakkını yememek lazım sağlam telefon yapıyorlar. Ama yazılım konusunda bana hiç güven vermiyor.
Kendi testlerinde bu güne kadar hiçbir Xiaomi telefon geçememişti. Ama emin değilim yeni modellerin videolarını izlemedim.Jerry Rig Everything'in Redmi Note 7 videosunu izlersen göreceksin neyin ne kadar dayanıklı olduğunu. Ama diğer telefonları dayanıklı duruyor.
Haklısınız fakat Redmi Note 7 1300 tl lik telefon ona göre kıyaslamak lazım.Jerry Rig Everything'in Redmi Note 7 videosunu izlersen göreceksin neyin ne kadar dayanıklı olduğunu. Ama diğer telefonları dayanıklı duruyor.
Custom MIUI arayüzü kullanın hocam. Mi 5S'imde öyle yapıyorum. Reklamdan da kurtulmuş olursunuz.Custom Rom olayı nedense garip geliyor bana. Bundan birkaç yıl önce CyanogenMod en iyi romlardan biriydi. Ama 2017'den beri LineageOS çok kötüleşti. Çoğu telefondan desteğini çekti. Daha 14.1 sürümü yeni yeni telefonlara yayılırken 15'ini çıkardılar. Ayrıca sanki sadece Hintliler geliştiriyormuş gibi bir hava var. Neyse Xiaomi'ye dönersek arayüzünde reklam göstermesi nedeniyle tekrardan ısınamadım.
2019da incelediği bütün telefonları masaya koydu. Orada Redmi Note 7 de vardı.Kendi testlerinde bu güne kadar hiçbir Xiaomi telefon geçememişti. Ama emin değilim yeni modellerin videolarını izlemedim.
Arayüz olarak tamamda kalite olarak sıkıntım var.Custom MIUI arayüzü kullanın hocam. Mi 5S'imde öyle yapıyorum. Reklamdan da kurtulmuş olursunuz.
Arayüzde reklam derken nasıl bir şey? Babamda Mi 5 var ama onda yoktu sanki.Custom MIUI arayüzü kullanın hocam. Mi 5S'imde öyle yapıyorum. Reklamdan da kurtulmuş olursunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.