Merhaba. Japoncadan vazgeçtim Çince öğreneceğim ama Çince çok daha zor geliyor. Bu konuda önerileriniz var mı? En kısayoldan çince öğrenmem için önerileriniz var mı?
Çünkü ağırlığı Çinceye vermem gerektiğini düşünüyorum. Ondan sonra Japonca öğrenmek daha kolay gelir. Çince, Japoncadan kat ve kat daha zor.Neden vazgeçtiniz acaba?
Benim önerim eğer akıcı değilseniz İngilizce'yi tamamlayın. İngilizce çoğu şeye yeter. Bir de başka bir ülkeye gitmek istiyorsanız oranın dilini öğrenirsiniz o kadar.Çünkü ağırlığı Çinceye vermem gerektiğini düşünüyorum. Ondan sonra Japonca öğrenmek daha kolay gelir. Çince, Japoncadan kat ve kat daha zor.
İleride Çinde yaşayacağım muhtemelen yada Hong Kong. Güvenlik sebepleriyle Hong Kong olabilir.Benim önerim eğer akıcı değilseniz İngilizce'yi tamamlayın. İngilizce çoğu şeye yeter. Bir de başka bir ülkeye gitmek istiyorsanız oranın dilini öğrenirsiniz o kadar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.