İngilizce nasıl öğrenilebilir?

Arkadaşlar dizi flimleri altayızlı şekilde izlemekten sıkıldım. Ben İngilizcemi nasıl geliştirebilirim teknik var mı?

Kelime ezberlemeden ve basit gramer öğrenmeden öğrenemezsin. Dizi film izlemek kulak aşinalığı kazandırır biraz da kelime öğretir ama genede yapacak bir şey yok işin içine amelelik girmeden öğrenilemiyor. Kimse kusura bakmasın yok ben gramer öğrenmeden öğrendim falan diyenlerin de İngilizcesini etrafta görüyoruz.

Arkadaşlar dizi flimleri altayızlı şekilde izlemekten sıkıldım. Ben İngilizcemi nasıl geliştirebilirim teknik var mı?
Dil kursları en etkili yöntemlerden biri maliyetli gelir veya zamanım yok diyorsan öğreneceğin çok platform var. Telefondan dualingo, pc den oyunlardan veya dizilerden falan önemli olan bunu sürekli pratik edip konuşman mesela yabancılarla sürekli etkileşim kurabileceğin uygulamalar olabilir oyunlarda yabancı arkadaşlar edinebilirsin öğrenme kolay her yerde ingilizce öğrenebilirsin ama öğrendiğin vakit kadar hatta daha da fazlasını pratiğe ayırlamalısın.

Zaten.

En basit anlatımla ingilizceye mağruz kalman lazım telefonunu İngilizce yap her şeyi İngilizce kullan başlarda sıfırsan sadece alt yazılı izle Türkçe olacak şekilde sonra alt yazısı İngilizce olacak şekilde geçiş vs. Vs yap kısaca ingilizceye boğ kendini.

İsletim sistemim ve telefon tabletim ingilizceye çevirdim.

@AidenFloppa hocam ben çok küçükken annem buzdolabına iki tane zarf yapmıştı kağıttan, birinin içinde arkası İngilizce önü Türkçe kelimelerin kağıtları vardı küçük küçük diğeri ise boştu. Ben ikide bir oradan gider bir kağıt açar sesli bir şekilde okur (ingilizcesi çıkarsa Türkçe, türkçesi çıkarsa ise İngilizce şekilde okuyordum.) Boş olanın içine atardım. Sizde bunu yaparak bir nebze olsun bir şeyler öğrenebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı