Çince reklam virüsü

Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle selamın aleykum. Hayırlı Ramazanlar. Arkadaşlar bugün PC'yi Win 10 yaptım ama Çince kendi kendine kurulan reklam gösteren şeyler de kuruldu. Her yolu denedim ama kaldırmadim. Ne yapmalıyım?

Aynı sorunu bende yaşadım. Torrentden oyun indirmiştim. Çince virüs bulaştı. 2 gün uğraştım fakat Windows 10'un ayarlarından bilgisayarı sıfırladım. Öyle düzeldi.

Next next next diye programları hiç okumadan, kurulumunu bilmeden, okuyup etmeden kurarsan böyle olur. Bilgisayara temiz kurulum yapanlarda sıkça rastlanıyor artık, sorunun antivirüs programıdır büyük ihtimalle. Ancak yukarda denildiği gibi tarama sonuçlarını paylaş.

O zaman bu topluluk boşuna oluşturulmuştur. Madem çözüm format her sorunda formatla halledilir. Bugün bir iş arkadaşım geldi. Bilgisayarına format atmamı istedi, kabul etmedim. Sorununa baktığımda tarayıcıdaki reklam zararlıları olduğunu gördüm. Sadece 10 dakikada tüm sorununu çözdüm. Ayrıca nasıl çözmesi gerektiğini de gösterdim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı