Çin'de zombi salgını mı başladı?

Sadece genetikle ilgili değil ama. Hipnoz bir nevi kişiyi zombileştirir ve şu anda kısa süreli, sınırlı hipnoz mevcut. Teknikler geliştirilirse zombileştirme yapılabilir, filmlerdeki gibi olmaz ama.

Bence bir virüs ile bu yapılabilir doğada bunun örneği var karıncayı ele geçiren mantar türü farklı tür hayvanları zombileşyiren parazitler bu filmlerin çekilmesi için ilham nereden geldi sanıyorsunuz hepsi doğada var.

Bence bir virüs ile bu yapılabilir doğada bunun örneği var karıncayı ele geçiren mantar türü farklı tür hayvanları zombileşyiren parazitler bu filmlerin çekilmesi için ilham nereden geldi sanıyorsunuz hepsi doğada var.
Benim dediğim şekilde de olabilir ama zombi deyince o gelmiyor akla tabii.

Benim dediğim şekilde de olabilir ama zombi deyince o gelmiyor akla tabii.

Zombi denince aklına insanların uçan kaçan mermi işlemeyen şeyler aklına geliyor ama öyle değil mesela birisi *yuşturu*cu etkisine girdiğinde bence zombi oluyor çünkü çevresine saldırganlık gösteriyor bilinçsizleşiyor ve ışığa, yüksek sese duyarlı oluyor.

Zombi denince aklına insanların uçan kaçan mermi işlemeyen şeyler aklına geliyor ama öyle değil mesela birisi *yuşturu*cu etkisine girdiğinde bence zombi oluyor çünkü çevresine saldırganlık gösteriyor bilinçsizleşiyor ve ışığa, yüksek sese duyarlı oluyor.
Zombilik zaten önce beyinde başlıyor. Sağlıklı insanlar bile zombi sayılabilirler.

O zaman ne önemi var? 2 mermilik iş ani, mühim olan uyuşturucu içmemek? İçende zaten sorumluluğu almıştır. Yani konu mantıksız ve kendi arasında çelişiyor; ya bildiğimiz zombiler olur mermi işlemeyen o zaman tırsarım, ama diğer türlü ne önemi var?

Zombi salgının mantığı o zaten insanları salgınlaştıran virüs.

Geçen yaz tatilinde neredeyse tüm zombi film/dizilerini bitirdim salgına hazırım.

Zombinin asıl olayı yaşayan ölüdür hocam böyle tabir etmek doğru değil. Ve filmlerde zombiler biraz daha zor ölüyor gerçekte böyle bir şey yaşanacağını sanmıyorum yanı çok da korkmaya gerek yok.

O zaman öyle kontrole alması kolay olur. Kaçır bir tane virüslüyü bayıtıp. Hop labaratuvarda yap deney. Hayırlı olsun tedaviyi buldun. Zombi olması için bahsettiğim olması lazım. Ve buda mümkün değil.

Arkadaşlar haberlerde görmüşsünüzdür şangayda son bir ayda COVID'den 0 ölüm 1 vaka olmasına rağmen çok sıkı karantinada ve internette videoları var. Halk akşamları çığlık atıyor, sizce zombi salgınının ayak sesleri mi?
Not: 1 haftalık ara tatil de all of us Dead World War Z Dead rising 1/2 alive ölülerin şafağı filmlerini/dizilerini bitirdim. Bu düşüncemin sebebi biraz bu filmler olabilir😁
Allahım inşallah zombi virüsü olur. Ronaldonun zombi halinin süü yapması için ruhumu ortaya koyarım o derece istiyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı