Çin'deki yüksek şiddet ve cinayet olayları

Hocam boşverin, anlamamanız daha iyi.

Olayı ben tamam doğru görmüşüm de ben hiçbir şey anlamadım resim gördüm.

Yani bozukluk nasıl bir bozukluk ampütasyon doku hasarı parçalanma gibi bir şey mi yoksa davranışsal iptal linç ya da ne bileyim eylemselinde toplu linç gibi bir şey mi.

Fotoğrafta iki tane aktör ağzı yamuk yamuşuk foto çekmişler olay ne ki?

Sen yazmadan saniye önce gördüm bende Twitter açık olmayınca olayı çakmamıştım bıçaklama olayı imiş , Tamam Türkiye'de aynı standart kompülsiyon, yani Çinle Alakalı bir şey değil.

Türkiye'de normal olağan şeylerin Çin'de yaşanmışı.

sana bahsettiğim muhabbetler işte, Chillin Türkiye'de bunların milyar katı şeyler yaşanıyor da gündemi olmuyor milletin

Türkiye'de yaşanan sırf 2023 yılı aklının hayalinin alamayacağı türden sadistçe vakalar yanında bu tip bir vakanın ehemmiyeti kum tanesi yani, Tabi Technopat taraflı olup izin vermez. Bu yüzden paylaşamıyoruz.

O yüzden lütfen arama motorunu kullanın anne bebeğini öldürdü bıçakladı attı gibisinden şeyler de aratabilirsiniz.

Twitin yorumları kısmında konuyu başlatan kız devamını da yazmış, orada video var.

Son düzenleme:
@just chillin

Çin memalik sınırları dışında, tasarruf ve istifadenin dışındadır, Popülizmin tribalizmin terör yönetiminin sosyal kimliğin psikiyatrik hasta zorlantı yaptığı, en ağırından görsel işitsel kurgunun 7 / 24 dayatıldığı zorlantı ve bozukluk muhabbetinde, Çin'de yaşanan vakanın obsesyonun kompülsiyonun aynısı memaliğimizde de yaşandığı için...

Çin'deki olaydan ekseriyetle bunun da memaliğin dışında da yaşandığını gözlemliyoruz, bu yüzden de memaliğimizde olanlar bizi ilgilendirdiği için..

Gereken tedbirleri önlemleri iyileştirmeleri düzeltmeleri yapabilmek adına çözüm geliştiriyoruz.

Bu yüzden de Türkiye ile karşılaştırmadan ziyade çözümleme yapıyoruz.

Türkiye'de bahsettiğiniz obsesyonun vakanın milyar katı şiddetinde vakalar obsesyonlar sıklıkla yaşanmakta olup, işbu bozukluklar bizzat-i bizim yaşamımızı etkilemektedir.

Çünkü memalik sınırları içinde bu bozukluklara günün her saati biz maruz kalmaktayız eylemsel ve davranışsal bozukluk şeklinde.

Hasarları da biz almaktayız , ampütasyon doku hasarı doku travmaları darp vesaireler, ya da davranışsal bozukluklardan toplu linçler aşağılamalar dışlamalar falandan ya da ekseriyetle kompülsiyonlar tecavüz linç toplu linçler cinnet ve benzerleri..

Bu açıdan da Türkiye'deki sorunu mutlak suretle size dillendirdim.

Neden Türkiye ile karşılaştırma yapıyorsunuz? Kan mı yarıştırıyoruz?

@Nizel G Şu konu tadında bir konu iyi gider, Türkiye vs. Çin versiyonu ile:

@Nizel G Şu konu tadında bir konu iyi gider, Türkiye vs. Çin versiyonu ile:
Bu konuları "Türkiye'deki yüksek şiddet ve cinayet olayları" veya "Türkiye ve Çin'deki cinayet oranlarının karşılaştırılması" konularına saklarsanız sevinirim. Ben bu konuda Çin'i tartışmak istiyorum. Anlayışınız ve bilgi paylaşımınız için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…