Çin'deki yüksek şiddet ve cinayet olayları

Çin'in zaten insanlık namına yaptığı nokta kadar bir yararı yok, en nefret ettiğim ülke. Dünya haritasından silinmesi gereken ilk ülke benim gözümde. Dünya nüfusunu arttırıp dünyanın kaynaklarını sömürmekten başka bir işe yaradıkları yok.

Rusyayı'da pek sevmem ama Rusya bu canilerin yanında melek gibi kalır.

Rusya hakkında pek bilgim yok ancak şehirleşmeye yanıt vermeseler de 2023 itibariyle gopnikler azaldı diye biliyorum. İyiye gittiler yani.

Bunlar her gün farklı bir şey tüketiyor hayal gücüm gelişti Çin sayesinde.

İnsanları insan değil sayı ve makine olarak görüyorlar, tarihine baktığımızda da ahlak ve insaniyet namına bir şey beklememek gerekir bunlardan.

Family Guy dizisinden şöyle bir parodi de vardı;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Küçük birisi açınca görsel işitsel uyaran sakıncalı değil mi? Hele şükür muhabbete geldik teşekkürler. 🤣

Türkiye'de çocuklar çizgi film gibi bunlarla büyümüyorlar mı? Z kuşağı :D Z kuşağı sabah kalktığında iki terör yönetimi bir sosyal kimlik almadan güne başlar mı ya :D

Örnek olay yazarak alelade bir şeymiş gibi paylaşmanızı doğru bulmadım. O olaya tıklayınca kamera görüntüsü de var ve 18+ görüntüler bunlar. Forumda küçük birisi açabilir. Lütfen bu tarz içeriklere uyarı koyun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Örnek olay yazarak alelade bir şeymiş gibi paylaşmanızı doğru bulmadım. O olaya tıklayınca kamera görüntüsü de var ve 18+ görüntüler bunlar. Forumda küçük birisi açabilir. Lütfen bu tarz içeriklere uyarı koyun.
Cinayet diyorum konu başlığında, olayda pamuk şeker beklentisi yoktur kimsede.

@just chillin

Konsolidasyon çalışması, terör algı mühendisliği bu şekillerde sonuç vermekte olup, dediğim gibi öncelikli hedefler çocuklardır, çünkü çocukların sinirsel kapasitesi yeterince gelişmemiştir bu yüzden de kortizol tolere edemezler zorlantı başa çıkılamayınca da eylem ve davranış bunu manipüle ettiğin müddetçe de her tür yararı faydayı elde edersiniz ilgili odak üstünden.

Terörün başlıca olayı da ölümlülüğü hatırlatmasıdır bu yüzden Memento MORİ deriz.

Cinayet diyorum konu başlığında, olayda pamuk şeker beklentisi yoktur kimsede.

Vallahi ben hiçbir şey görmedim ve anlamadım, hatta olay ne kavramadım artık.
Anlık durumum:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Açıkçası görüntüler buzlanmıştır ya da sansürlüdür diyerek açtım. Başkaları da böyle düşünebilir.

Çin'in zaten insanlık namına yaptığı nokta kadar bir yararı yok, en nefret ettiğim ülke. Dünya haritasından silinmesi gereken ilk ülke benim gözümde. Dünya nüfusunu arttırıp dünyanın kaynaklarını sömürmekten başka bir işe yaradıkları yok.

5G sistemlerini ve 5G'nin birçok alanında Huawei yani Çin başı çekiyor. Sen peki ne yaptın insanlık için?

Vallahi ben hiçbir şey görmedim ve anlamadım, hatta olay ne kavramadım artık.
Anlık durumum:

Asya ülkelerinde insanlar arasında belirgin statü farkları var. Bu statü farklarından oluşan üst-alt çatışmasının etkileri.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı