Çin'den GTX 750 Almak

WhiteWolf

Hectopat
Arkadaşlar birkaç hafta sonra Çin'den GTX 750 (Online Shop GIGABYTE GTX 750 1 GB Grafik Kartı GV-N750OC-1GI 128Bit GDDR5 Video Kartları nVIDIA Geforce GTX750 Hdmi Dvi için Kullanılan VGA üzerinde Satış | Aliexpress Mobile) sipariş edeceğim ama aklımda bazı sorular var bunları da size sormak istedim.
Öncelikle sistemim:
  • İşlemci: intel Core i5 2400 @3.10 GHz
  • Anakart: ASUS P8H61M-lx
  • RAM: 8 GB 1333 MHz DDR3
  • Güç kaynağı: NEOSTAR NPS 4520 350W
  • Şu an kullandığım ekran kartı: ASUS GT 730 2GB DDR3 128 Bit
Not: Sistemin detaylı özelliklerini fotoğraf olarak atacaktım ancak dosya boyutu 1MB'dan büyük olduğu için yükleyemedim.

1. Ekran Kartı anakarta ve PSU ya uyar mı? PCI Express 2.0/3.0 ve Pin diye bir şey duymuştum tam olarak bilmiyorum benimkine uyar mı?
  2. İlk defa Çin'den bir şey alacağım gümrükte takılır mı? Takılmaması için para mı ödemeliyim?
  3. Lütfen az daha ekle şunu al demeyin en fazla bunu alabilirim. (En yeni oyunları ultrada oynamak gibi bir derdim yok. Oynayacağım en ağır oyun The Witcher 3 olur herhalde.)
Yardımcı olacak herkese teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum anakartına uyumlu, gümrük konusunda bilgim yok.

"The GTX 750 was a TDP of 55 W and the 750 Ti has a TDP of 60 W"

Attığın linkteki kartta zaten güç girişi yok haliyle 55 Watt çekiyor yabancı bir sitedeki incelemeye göre sanırım güç kaynağın yeter bence ama sen yine de güç kaynağının fotoğrafını at.

Arkadaşlar birkaç hafta sonra Çin'den GTX 750 (Online Shop GIGABYTE GTX 750 1 GB Grafik Kartı GV-N750OC-1GI 128Bit GDDR5 Video Kartları nVIDIA Geforce GTX750 Hdmi Dvi için Kullanılan VGA üzerinde Satış | Aliexpress Mobile) sipariş edeceğim ama aklımda bazı sorular var bunları da size sormak istedim.
Öncelikle sistemim:
  • İşlemci: intel Core i5 2400 @3.10 GHz
  • Anakart: ASUS P8H61M-lx
  • RAM: 8 GB 1333 MHz DDR3
  • Güç kaynağı: NEOSTAR NPS 4520 350W
  • Şu an kullandığım ekran kartı: ASUS GT 730 2GB DDR3 128 Bit
Not: Sistemin detaylı özelliklerini fotoğraf olarak atacaktım ancak dosya boyutu 1MB'dan büyük olduğu için yükleyemedim.

1. Ekran Kartı anakarta ve PSU ya uyar mı? PCI Express 2.0/3.0 ve Pin diye bir şey duymuştum tam olarak bilmiyorum benimkine uyar mı?
  2. İlk defa Çin'den bir şey alacağım gümrükte takılır mı? Takılmaması için para mı ödemeliyim?
  3. Lütfen az daha ekle şunu al demeyin en fazla bunu alabilirim. (En yeni oyunları ultrada oynamak gibi bir derdim yok. Oynayacağım en ağır oyun The Witcher 3 olur herhalde.)
Yardımcı olacak herkese teşekkür ederim.

Bence Çin'den alma. Hiç almadım ondan çok yardımcı olamam ama Türkiye'den alırsan sonrası için daha iyi olur.

Garantisi yok, bozuk çıkarsa paran gider.

Arkadaşın dediği gibi. Aynı zamanda bu işler ile uğraşan bir Youtuber Çin'den aynı kartı almıştı ve test yapmıştı sigara kokusu dışında şikayetini görmedim gerçi o Asus modelini almıştı ama sonuçta Çin'den almış.

Ben 2 ekran kartı sipariş ettim sorunsuz geldi, yarın bozulmayacağı ne malum çünkü 2.el ve uzun süre kullanılmış kartlar. Elektronik alet ne zaman sıkıntı verir kimse bilemez. Fakat Aliexpress'den gönül rahatlığıyla alabilirsin. RX 460 darboğaz yapar mı bilmiyorum ama Türkiye'de şuan uygun satılıyor onu alabilirsen onu şiddetle öneririm.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı