Aliexpress'te birçok garip markalı SSD var. Bunlardan birini 300 liranın altında bir fiyata buldum, 480 GB. Fabrikalarını vs. fotoğraf olarak koymuşlar, benim aklıma yattı. Sizce alınır mı? Pişman eder mi? 2 yıl performans verebilse yeter benim için fazlasını beklemiyorum fakat içine oyun vs. tüm dosyalarımı koyacağım. HDD yerine kullanacağım. Ürün linki de bu.
Önemli dosyalarım bulutta. Tüm dosyalardan kastım depo diski olarak HDD yerine kullanacağım. Dosyalar giderse üzülmem yani pek. Sadece bir iki yıl bozulmasa en azından verdiğim paraya değdi diyebilirim.
Çin'den en son alınacak eşya SSD'dir. Aliexpress'den o bilinmeyen marka SSD'lerden dayım aldı, adamlar içine sadece ağırlık olsun diye bobin koyuyorlar dikkatli olun.
Çin'den en son alınacak eşya SSD'dir. Aliexpress'den o bilinmeyen marka SSD'lerden dayım aldı, adamlar içine sadece ağırlık olsun diye bobin koyuyorlar dikkatli olun.
8GB olanmış. Benim hatam. Ama yine de güvenilir olduğu anlamına gelmiyor. O parayı çöpe atmaya razı iseniz, bir deneyeyim diyorsanız, buyurun. Ama kimsenin tavsiye edeceğini sanmam.