Çin'den SSD alınır mı?

Alınır mı?

• Alınır, bu fiyata denemeye değer.

• Alınmaz, paranızı çöpe atmayın.

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Aliexpress'te birçok garip markalı SSD var. Bunlardan birini 300 liranın altında bir fiyata buldum, 480 GB. Fabrikalarını vs. fotoğraf olarak koymuşlar, benim aklıma yattı. Sizce alınır mı? Pişman eder mi? 2 yıl performans verebilse yeter benim için fazlasını beklemiyorum fakat içine oyun vs. tüm dosyalarımı koyacağım. HDD yerine kullanacağım.
Ürün linki de bu.

Son düzenleme:
Aslında denemek lazım. Ama bırak 2 yılı 6 ay götürmesi gibi mucize olur bu fiyatlara.

Son düzenleyen: Moderatör:
O okuma/yazma hızları için mi? Güldürmeyin hocam.
Okuma/yazma hızları normal bir SSD gibi, cazip gelen fiyatı.
Çin'den en son alınacak eşya SSD'dir. Aliexpress'den o bilinmeyen marka SSD'lerden dayım aldı, adamlar içine sadece ağırlık olsun diye bobin koyuyorlar dikkatli olun.
4.9 almışlar. O kadar da yapacaklarını sanmıyorum. Ömürleri normalden çok kısa olabilir gibime geliyor sadece.

Okuma/yazma hızları normal bir SSD gibi, cazip gelen fiyatı.

8GB olanmış. Benim hatam. Ama yine de güvenilir olduğu anlamına gelmiyor. O parayı çöpe atmaya razı iseniz, bir deneyeyim diyorsanız, buyurun. Ama kimsenin tavsiye edeceğini sanmam.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı