Çin'den Ucuza GTX 1050 Ti Almak Mantıklı mı?

Zaten yok biz bunun farkındayız da yani elimize ulaştığından beri yaşadığımız tek sıkıntı ısı.Baya araştırdık zaten başka yazılımlar bile kurmayı denedik ama olmadı.İlerde herhangi bir sıkıntı yaşatır mı amacım onu öğrenmek sorun olarak ta herhangi bir yanma veyatta Pc nin diğer bileşenlerine zarar verir mi ?
İlerde sorun çıkarması muhtemel. Size tavsiyem onu almak yerine biraz daha para biriktirin ve GT 1030 yada orjinalini alın. En azından bir sıkıntı teşkil etmez.

Arkadaşım bu site üzerinden bu ekran kartını almış;
Yaklaşık kargoyla beraber 500 lira vermiş, beni şaşırtan asıl olay ekran kartı cidden bir GTX 1050 Ti performansı veriyor.
Boştayken 25-38 derece arası, yükte iken 80-94 arası bir soğutma veriyor. PUBG 48-78 (1080p yüksek ayarlarda) arası bir FPS aldık. Uygun bir yazılım bulamadık OC özelliği var mı yok mu onu da bilmiyoruz. Gelen üründe renk aynıydı ama Nvidia yazan yerde Colorful yazıyordu.
Sistem:
  • i3 8100
  • 8 GB RAM 2666 MHz
  • Asus Prime H310m-k
Aklımda olan tek soru ise bu ekran kartı alınır mı?
6 pin girişli GTX 1050 Tİ yalan olsa gerek ama onun seviyesinde GTX 760 olabilir.

Aliexpressdeki gtx 760 modeline hem görünüş hemde fiyat açısından benziyor sözkonusu kart bir gtx 760 olabilir.500 liraya gtx 760 almak oldukça mantıklı olur fakat kartın miningde kullanılmış olması çok muhtemel
Screenshot_2018-11-12-22-46-27-161_com.android.chrome.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

PC Hocası bu konuya değinmişler. Bir izleyin.

Hayır sakın alayım deme bunlar piyasa altı çakma modeller GTX 760 falan bile değiller fake GPU barındırıyorlar sakın alma.

Alınabilir ben zamanında gtx750 aldım çok yuklenince isiniyordu ama harici güzel.Marka farklı geliyor ama Sogutucuyu sökünce altında nvidia yazılı islemcisi var.

Sent from my MI 6 using Technopat mobile app
Senin aldığın ekran kartı başka olabilir. Bu 600₺ lik bir kart merdiven altı fake GPU kartlar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı