- Makaleler
- 3
Başından savuşturuyor işte, oyalama beni kardeşim diyor 
Türk esnafı da bazıları sıkıntılı. Mesala ekmek alıyorum. Kolay gelsin abi diyorum adamdan ses yok.Türk esnafına kurban olun. Gerçekten böyle bir alışverişte olsam çıldırırdım herhalde.
Ürün her türlü gelir gelmeme şansı yok. En kötü iade.Umarım ürün gelir.
Türkiye'de olsa kafasını kırarız da şimdi Çin'e kim gidecek.![]()
Bence de.Başından savuşturuyor işte, oyalama beni kardeşim diyor![]()
Çinli olduğu için mantıklı olabilir.Bence satıcının tek bildiği kelime "OK".![]()
Ah öyleleri yok mu.. İçimden kolay gelmesin *** diyorum öylelerine. (Tabi duymamış olabilir bazıları helal etsinler haklarınıTürk esnafı da bazıları sıkıntılı. Mesala ekmek alıyorum. Kolay gelsin abi diyorum adamdan ses yok.
Yok ben uzun sohbet etmesini istemiyorum çok kez alışveriş yaptım. Mesala bir şey istediğim de Teşekkür edince görüldü atarlar veya önemli değil derler. Bu adam her zaman "OK" diyor.Dünyaya ürün satışı yapan biri uzun uzun sohbet edemez sizle kısa cevap veya otomatik cevap veriyorlar genelde.
Bugün bilet alırken yanlışlıkla 2 koltuk söylemiştim alışkınlıktan, ekranın başından çıkıp beni dövecekti. İyi ki bir hata yaptık.Türk esnafı da bazıları sıkıntılı. Mesala ekmek alıyorum. Kolay gelsin abi diyorum adamdan ses yok.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.