Cinsel içerikli rüya görmek istemiyorum

Bir şeyden bıkmak için onun daha çok üstüne gitmen lazım. Sen anladığım kadarıyla cinsellik sevmiyorsun. Ya reisi yoracaksın ya da iğrenç fantezili şeyler izle ki şahlanamasın. Gerçi sen onu da kafana takarsın gibi ama.

Ama ben hiç rüya görmüyorum ki :D.
@Pokemon Ferhat katliam müzik serisini dinle sir-dav ve Monster seni düzeltir (!)
Bunu yazmazsam içimde kalacak.

Baksana yarın yine bu hikaye olacak,
Uyumana boş ver sabahla tek kankan gece.
-Ben.

Son düzenleme:
Kaç yaşındasın bilmiyorum, ama ergenlik çağında birisiysen herkes gibi böyle rüyalar görmen gayet normal. Dalga geçilecek bir tarafı da yok. Kendiliğinden son bulacaktır zaten.

Gün içinde ve yatmadan önce yaşadığın tedirginlik ve korkuların, bu tarz rüyalar görmende asıl sebep. Bu kadar kafaya taktığın herhangi bir şeyi rüyana sokabilirsin, cinsellikle doğrudan bir ilgisi yok. Tü kaka olarak bakmayı bırakıp, rüyanda iraden dışında gerçekleştirdiğin sayıklamaların utanılacak bir şey olmadığını kendine kabul ettirmen gerekiyor. Ki kız kardeşinin anlayışla karşıladığını söylemişsin, iş sende bitiyor yani.
Hayır, tü kakalık bir durumum yok. Ama son zamanlarda çok oluyor. Bir süre önce böyle bir problemim de yoktu. Bu nedenle kafama çok takıldı.
Kaç yaşındasın? bazı yaşlarda normal bu.

Ayrıca canım istemiyor diyorsun da vücut istiyor, fazla üretiyor ve atmak için bu yolu seçiyor. Daha anlamadın mı? Fazla isteğin yok ve iğrenç geliyorsa cinsel kimliğini bulma konusunda yardım al veya neden istemediğini araştır. Hepimiz insanız ve hepimiz seks ile dünyaya geldik. Bu bir ihtiyaç.
17 yaşındayım. İğrenç geliyor diyemem ama çok da aradığım bir şey değil. Belki yetiştirilme yöntemimden dolayı olabilir. Küçükken bana hem kurslarda hem evde öpüşmenin kötü bir şey olduğu, hatta öpüşen insanlara bakmanın bile günah olduğu söylenirdi. 13 yaşıma gelince cinselliğin "c"sinden dahi haberim yoktu. Birden şok yaşamıştım. En başta iğrenç gibi gelmişti, ardından bunun gayet normal bir şey olduğunu kavradım. Fakat dediğim gibi işimi kendi kendime halletmek bile pek aklıma gelen bir eylem değil.

Ne kadar açık sözlüsün. Bir fikrim yok bu konuda aslında. Uykumda ne sayıkladığımı duyabilecek bir insan değilim. Ama o da olabilir. Yine de kendimi öyle bir halde görmek acı verici olurdu sanırım. 🤗

Telefonunla uyurken videonu kaydet. Ertesi gün neymiş belli olur.

Yüz üstü yatma,Yine rüya görecem düşüncesiyle uyuma, Fazala'da witcher oynama ;)
Aylardır oynamıyorum aslında. Ama çok seviyorum bu seriyi kopamadım bir türlü.
Bunu düşünmemek için hep bunu engellemeye çalışarak bunu düşünürsen rüyana girmemesi imkansız gibi bir şey, bilinçaltına onu yerleştiriyorsun. Kendi kendine zarar veriyorsun.
Peki unutmak için ne yapmam gerekir? Unutmak istedikçe daha da beynime yerleşiyor.

Peki unutmak için ne yapmam gerekir? Unutmak istedikçe daha da beynime yerleşiyor.
Dediğim şey tam olarak bu, arkadaşın dediği gibi kendini yor. Spor yap, çalışmıyorsan çalış. (Çalıştan kastım: Eğer maddi olarak sıkıntın yoksa ders çalış okumuyorsan yeni bir dil öğrenmeye bak kendine katabileceğin bir sürü şey var, müzik aleti çalmayı öğren vs. kafanı meşgul et.)

Hocam ne kadar sevmeseniz de yatmadan önce yapın o işi(👋🏻) ,bunu bir deneyin yine olmazsa bu taktik tutmadı diyip başka taktiklere geçin ne diyeyim.Gece sayıklamasanız sıkıntı yok aslında sabah duş alabilirsiniz fakat sayıklıyormuşsunuz :).Aslında yatmadan önce bir spor yapsanız düzelir belki.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı