Cinsel içerikli rüya görmek istemiyorum

Ama ben hiç rüya görmüyorum ki .
@Pokemon Ferhat katliam müzik serisini dinle sir-dav ve Monster seni düzeltir (!)
Bunu yazmazsam içimde kalacak.

Baksana yarın yine bu hikaye olacak,
Uyumana boş ver sabahla tek kankan gece.
-Ben.

Son düzenleme:
Kaç yaşındasın bilmiyorum, ama ergenlik çağında birisiysen herkes gibi böyle rüyalar görmen gayet normal. Dalga geçilecek bir tarafı da yok. Kendiliğinden son bulacaktır zaten.

Hayır, tü kakalık bir durumum yok. Ama son zamanlarda çok oluyor. Bir süre önce böyle bir problemim de yoktu. Bu nedenle kafama çok takıldı.
17 yaşındayım. İğrenç geliyor diyemem ama çok da aradığım bir şey değil. Belki yetiştirilme yöntemimden dolayı olabilir. Küçükken bana hem kurslarda hem evde öpüşmenin kötü bir şey olduğu, hatta öpüşen insanlara bakmanın bile günah olduğu söylenirdi. 13 yaşıma gelince cinselliğin "c"sinden dahi haberim yoktu. Birden şok yaşamıştım. En başta iğrenç gibi gelmişti, ardından bunun gayet normal bir şey olduğunu kavradım. Fakat dediğim gibi işimi kendi kendime halletmek bile pek aklıma gelen bir eylem değil.

Yüz üstü yatma,Yine rüya görecem düşüncesiyle uyuma, Fazala'da witcher oynama
Aylardır oynamıyorum aslında. Ama çok seviyorum bu seriyi kopamadım bir türlü.
Bunu düşünmemek için hep bunu engellemeye çalışarak bunu düşünürsen rüyana girmemesi imkansız gibi bir şey, bilinçaltına onu yerleştiriyorsun. Kendi kendine zarar veriyorsun.
Peki unutmak için ne yapmam gerekir? Unutmak istedikçe daha da beynime yerleşiyor.

Peki unutmak için ne yapmam gerekir? Unutmak istedikçe daha da beynime yerleşiyor.
Dediğim şey tam olarak bu, arkadaşın dediği gibi kendini yor. Spor yap, çalışmıyorsan çalış. (Çalıştan kastım: Eğer maddi olarak sıkıntın yoksa ders çalış okumuyorsan yeni bir dil öğrenmeye bak kendine katabileceğin bir sürü şey var, müzik aleti çalmayı öğren vs. kafanı meşgul et.)

Hocam ne kadar sevmeseniz de yatmadan önce yapın o işi() ,bunu bir deneyin yine olmazsa bu taktik tutmadı diyip başka taktiklere geçin ne diyeyim.Gece sayıklamasanız sıkıntı yok aslında sabah duş alabilirsiniz fakat sayıklıyormuşsunuz .Aslında yatmadan önce bir spor yapsanız düzelir belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…