Cinsel içerikli rüya görmek istemiyorum

Hmm ailem yatağın ıslanırsa hemen bize söyle demişti ama kesinlikle göreceğiz öyleyse?

Hocam yani yatak ıslanacak kadar çıkacağını sanmıyorum. Hemen kuruyan birşey. Çamaşırınızda hafif katılık beyazlık yada biraz sarılık varsa koşun banyoya. Rüya konusunda kesin birsey diyemem.

Arkadaşlar insan ergenlik dönemi ve sonrası dünya gereği çiftleşme arzuluyor. Sonuçta üremek ve soyunu ilerletmek için içgüdüsel bir şey. Dini açısını ultra bilmesemde tatmin olduktan sonraki ezana kadar boy abdesti almalısınız. Yapmadan olur mu olur ama içgüdüler isteyince yapmak gerekiyor.

Peki rüya görmek zorunlu mu? (Hangi rüya olduğunu anladınız.)

Kendini düzeltmek yerine kardeşinin seni böyle kabullenmesi ve hoş karşılamasını sağlamak daha iyi bir yol. Senden bir şey beklemek yerine, anlayışla karşılaması daha doğru olur. Senin de kafan rahatlamış olur böylelikle.

Peki rüya görmek zorunlu mu? (Hangi rüya olduğunu anladınız.)
Zorunlu diye bir şey yok. Rüyalar genelde etkilendiğin şeylerden oluşuyor. Geçen gün Minecraftta yanlışlıkla birisi itemini düşürdü, elime geldi bende kaçtım. Bunun yüzünden 2 gün önce Minecraft adminlerinin beni mahkemeye çıkarıp beni susturduklarını, dalga geçip hayattan banladıklarını gördüm. Adamın düşürdüğü item oyunda çok zor kazanılıyor(modlu skyblock). O kadar etkilendim ki rüyama girdi. Yapmayıp yapmayıp hafif cinsellik görünce tabii rüyanıza girer.

Kardeşimle dediğim gibi bir sıkıntım yok. Özelim varsa ona açarım, aramızda gizli saklı olmaz. Ama insan yine de utanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…