Cinsel İlişkili Rüyalar Görmek

Ama kötü bir şey degil mi ama Allah'ın verdiği bir şey.

Kötü degil beynimiz bizden akıllı derler ya o durum. Beynin kendisi kuruyor her şeyi, ortamı hazırlıyor. Gerçekmiş gibi sanıyorsun rüyada cinsel ilişki yaşıyorsun. Ve vücut rüyalanma yoluyla fazlalık spermi dışarı atıyor.

Normal vücudun sperm üretiyor ve sende onu dışarı atıyorsun. Bunu şöyle düşün: Burnun doldugu zaman sümük nasıl geliyorsa ve sümkürüyorsan sperm geldigi vakitde rüyalanma yoluyla dışarıya atılır. Bu yüzden masturbasyon yapmanı önermem. Kendiliginden çıkıyor zaten. Bir de uyanıkken +18 filmler açıp gününün 1-2 saatini boşa girmek mantıklı degil. Pek takılma yani. Rüyalanmak gayet normal. Depoların arada boşalması gerek yoksa patlarsın. Nasıl ki yemek yiyince su ve katı atık çıkarıyorsan, bunu da öyle düşün.
Çok iyi anlatmışsınız gerçekten. Film ve mastürbasyon olayı kişiye bağlı biraz da.

Normal vücudun sperm üretiyor ve sende onu dışarı atıyorsun. Bunu şöyle düşün: Burnun doldugu zaman sümük nasıl geliyorsa ve sümkürüyorsan sperm geldigi vakitde rüyalanma yoluyla dışarıya atılır. Bu yüzden masturbasyon yapmanı önermem. Kendiliginden çıkıyor zaten. Bir de uyanıkken +18 filmler açıp gününün 1-2 saatini boşa girmek mantıklı degil. Pek takılma yani. Rüyalanmak gayet normal. Depoların arada boşalması gerek yoksa patlarsın. Nasıl ki yemek yiyince su ve katı atık çıkarıyorsan, bunu da öyle düşün.
Mastürbasyon yapmıyorum asla Teşekkür Lee bilgi için

Eğer bilmiyorsan mastürbasyon, erkeklerin güldüğü sayıyı çekmek anlamına geliyor. Fazla yapılırsa zararlı mesela ben öyle yaptım şimdi bırakıyorum yavaş yavaş. Haftada 2 kez yeterli oluyor.
Hayır yapmıyorum
Çok dolarsan, 1 hafta 10 gün falan hiç boşalmadın diyelim yapabilirsin ama önermem. Zaten rüya yoluyla atılıyor akışına bırak yani. Pek takılma.
Yok yapmam

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı