Cinsel konuların okullarda öğretilmemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Al işte mahremiyet dedin hemen dışarı çıksın donunu indirsin aklına ilk bu geldi zaten. Ben neyden bahsediyorum. Sen konuya çok uzaktasın.

Katılıyorum hocam aile çocuğa bir şey aktaramayınca öğrentmenler bir şey dediği zaman sadece gülen çocuk profili çıkıyor karşımıza.

Ülkemizde cinsellik Afrika'daki açlıktan beter olduğundan bu tür durumlar aşırı normal bence.

Çocuklara cinselliğin ayıp olduğu öğretilen bir ülkedeyiz dert etmeyin öğrenen öğreniyor.

Bazı okullar küçük sunular hazırlayıp öğrencileri toplayarak bunu sunmakta ancak bazıları hiç umursamıyor.

Çocuklarımızı utanmaz yapıyorlar! Zinaya teşvik ediyorlar! Demezlerse ben de hiç bir şey bilmiyorum.

Her ailenin yaklaşımı bir olmuyor. Görüşler bu noktada çok önemli yer alıyor zira doğu tarafına gittiğinizde bu tarz şeyler gerçekten fazlasıyla ayıp karşılanabiliyor. Sınıfta kız erkek ayrımları yapılabilir bu tarz şeylerde. İnsanın gerçeğinin öğretilmesi tarafında olmak dışarıda donu çıkartıp gezmekle aynı şey değil ikincisi etik ahlak kısmına giriyor oda felsefe dersinde öğretiliyor zaten.

İnsanın gerçeği diyip dışarı çıkıp donu indirip dans edelim o zaman, nasıl olsa insanın gerçeği.
Ne alakası var? Sen okulda boşaltım konusu gördüğün için çıkıp ortalıkta tuvaletini mi yapıyorsun? Ayrıca kimse donunu indir demiyor, sadece daha çok detaya inilmesi gerektiği söyleniliyor. 1001 türlü hastalık var. Sen Covid'i bilmeden maske takar mısın?

Öyle yetiştirilen insan öyle olacak, yapacak bir şey yok. Ama sınıf ortamında bu konu konuşulur mu? Düşünün, konuşulmaz tabi ki de. Kötüye kullanılır. İstediğiniz şeyleri bir düşünün.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…