Cipher bütün diski sildi

17408

Megapat
Merhabalar, Acil yazdığım ve konuyu yanlış yere açtığım için şimdiden özür diliyorum. Sildiğiniz Dosyalardan Tamamen Kurtulun - Technopat Buradaki konuyu okuyarak denilenlerin aynısını yaptım. Ve şuan hala işliyor ama her geçen dakika harddiskim den yer alıyor. 300 GB harddiskimden sadece 4 gb yer kaldı. Yardım edin kapatsam düzelir mi, niye böyle bir şey oluyor, zararı var mı? Bilen birisi cevaplarsa sevinirim. :ölü:

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows sildiğiniz dosyaları aslında silmiyor , engelliyor hdd de ki boş yere önbellek alıyor , bu sildiğiniz dosyaları bazı yazılımlarla kurtarmak mümkün , konuya gelince Cipher işlemi hard diskinizin boş kısmını doldurur ki sildiğiniz dosyaları bir daha görmemeniz için , daha sonra diskte doldurduğu alanı boşaltır hatta yer kazancınız olur , merak etmeyin işlem biraz uzun sürebilir sabırla bekleyin kazanan siz olacaksınız , ayrıca sistemdeki dosyalarınıza hiç bir zarar vermez. (y)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı