Cities Skylines Not Enough Fuel Problemi

maley

Hectopat
Katılım
6 Temmuz 2012
Mesajlar
72
Oyunda enerji üretim sistemi olarak petrol sanayisini kullanmak istedim. Ancak yeterli yakıt yok uyarısı verdi. Ben de herhalde trafik yüzünden kargolar ulaşamıyordur diye kendi petrol sanayimi kurdum ve hemen yanına da enerji santralini yerleştirdim ama hala yeterli kaynak yok uyarısı alıyorum. Ayrıca oyundaki ithal etme ve ihracat etme olayını anlamadım. Kendi kaynaklarımızı kendimiz kullanamıyor muyuz? Ya da dışarıdan istediklerimizi ithal edemiyor muyuz? Bu da oyun içi bir fotoğraf:

Ayrıca oyundaki trafik sistemi de oldukça saçma. Üç şeritli yolun sadece iki şeridini kullanıyorlar. Anlamsız bir trafik oluşuyor.
 
Ayrıca oyundaki trafik sistemi de oldukça saçma. Üç şeritli yolun sadece iki şeridini kullanıyorlar. Anlamsız bir trafik oluşuyor.
1 şeridi emniyet şeridi olarak kullanıyorlardır. :) Şaka bir yana petrol satışı yapıyorsan onu durdur. Eğer çözülmezse petrol alıp dene.
 
Son soruna cevap veremem çünkü onun bakılabildiği bir yer yok diye biliyorum. ama ilk soruna kendimce cevap verebilirim;
Petrolle çalışan elektrik binasını(Adını hatırlamıyorum kusura bakma:confused:) ya otoyol girişinin yakınlarına koy ya da Kargo Treni İstasyonu'nun yanına koy. Çoğu zaman sorun bundan kaynaklanıyor.(y) Bildiğim kadarıyla kendi ürettiğin petrolü kullanabiliyorsun fakat sanayinin bulunduğu yerde petrol olup olmadığını kontrol ettin mi ?:kararsız: Ettiysen bile petrol bir süre sonra tükenen bir kaynak:cry:onun yerine her zaman YEŞİL ENERJİ tercih edelim.:kıkırda::kıkırda:
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı