Citroën C4 2008 1.6hdi SX alınır mı?

memedbaba

Centipat
Daha fazla  
Uygun fiyata 225K kilometrede bir tane sedan yakaladım. Ya onu ya da Seat Ibiza 2011 1.4 Reference alacağım. Tek tereddütüm, Ibiza biraz boş, C4'ün ise bayağı dolusunu buldum ve daha uygun. İkisinin de kilometreleri aynı. C4 sorun çıkaran bir araç mı, masrafı fazla olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uygun fiyata 225k kilometrede bir tane sedan yakaladım. Ya onu ya da Seat ıbiza 2011 1.4 reference alacağım. Tek tereddütüm, ıbiza biraz boş, C4'ün ise bayağı dolusunu buldum ve daha uygun. İkisinin de kilometreleri aynı. C4 sorun çıkaran bir araç mı, masrafı fazla olur mu?

Vallahi sorun olur mu olmaz mı bilmem ama piyasa acayip durgun hocam onu söyleyeyim. Bizde 2022 Corolla var dream paket 2 haftadır ilanda satılmıyor. Piyasası dert değil diyorsan bence dolu araba her zaman 1 tık önde. Kullanmasan bile en azından özellik var. Ne amaçla alacağın da önemli hız mı yapacaksın düzgün mü süreceksin yakıt tasarrufu olsun mu vs. belirtirsen iyi olur.

Vallahi sorun olur mu olmaz mı bilmem ama piyasa acayip durgun hocam onu söyleyeyim. Bizde 2022 Corolla var dream paket 2 haftadır ilanda satılmıyor. Piyasası dert değil diyorsan bence dolu araba her zaman 1 tık önde. Kullanmasan bile en azından özellik var. Ne amaçla alacağın da önemli hız mı yapacaksın düzgün mü süreceksin yakıt tasarrufu olsun mu vs. belirtirsen iyi olur.

Vallahi reis fazla hız yapmam, genellikle düzgün sürerim. Yakıt da önemli. Araba dopdolu ama maalesef tutulmuyor. Bir de sedan modelini beğenmiştim. O bir türlü satılmaz herhalde.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı