Steam Çizim, profile eklenebilir mi?

Vitrini yok ki. Şu an
Yani olur olmaz diye daha almadım istesem alamaz mıyım şimdi?

Hocam zaten bir tane çizim vitrininiz var. Koyabilirsiniz. Bende böyle yapmıştım hatta:

Ek olarak bende de gif vardı, fotoğraf ile değiştirdim. Yani sadece bir defaya mahsus olmak üzere bir vitrin kullanabilirsiniz.

Level 10'a kasmanız çok daha kolay olacak. Vitrin satın almak yerine level 10 olun. Başka bir vitrin satın alırsınız.
Bir fotoğraf seçtikten sonra başka bir fotoğraf koyamıyor muyum?

Yani olur olmaz diye daha almadım istesem alamaz mıyım şimdi?

Bir fotoğraf seçtikten sonra başka bir fotoğraf koyamıyor muyum?
Alabilirsin ama kullanamazsın diye biliyorum ve 2 fotoğraf daha ekleyebiliyorsun galiba.

Hocam tam anlamadım kusura bakmayın 10 level olunca bedava mı alıyorum 2 seçenek sunmuşsunuz.
Her 10 level atladığında profiline 1 sergilenen vitrin koyabiliyorsun. Zaten 8 seviyesin ve 10 level olmak çok kolay, topluluk görevlerini yapsan ve ya ucuz kartları birleştirip anında 10 seviye olucaksın zaten. Bu kadar kolay yöntem varken puan dükkanından almana gerek yok
Alabilirsin ama kullanamazsın diye biliyorum ve 2 fotoğraf daha ekleyebiliyorsun galiba.
Puan dükkanından alırsa ekleyebiliyor. Hatta aynı vitrinden normalde 2 tane eklenmiyor fakat puan dükkanından satın alırsa 10 seviye olduktan sonra 2 tane aynı vitrinden ekleyebilir.

Her 10 level atladığında profiline 1 sergilenen vitrin koyabiliyorsun. Zaten 8 seviyesin ve 10 level olmak çok kolay, topluluk görevlerini yapsan ve ya ucuz kartları birleştirip anında 10 seviye olucaksın zaten. Bu kadar kolay yöntem varken puan dükkanından almana gerek yok

Puan dükkanından alırsa ekleyebiliyor. Hatta aynı vitrinden normalde 2 tane eklenmiyor fakat puan dükkanından satın alırsa 10 seviye olduktan sonra 2 tane aynı vitrinden ekleyebilir.
Takas yapmam ve rozet eklemen gerekiyormuş topluluk görevleri için yardımcı olabilecek var mı arkadaşlar.

Takas yapmam ve rozet eklemen gerekiyormuş topluluk görevleri için yardımcı olabilecek var mı arkadaşlar.
Takası bilmiyorum ama rozet için para yatırıp kart alıp onları birleştirmen lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı