Çizim yeteneği olmadan yazılımcı olunur mu?

FarukBaban

Kilopat
Katılım
29 Mayıs 2016
Mesajlar
216
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet başlıkta yazdığı gibi yazılıma gitmek için çizim yeteneği gerekir mi yoksa o seçtiğim alana göre değişir mi? Yazılım mı bilgisayar gitmeliyim hala karar veremedim. Bilgisayar donanımlarına ilgim var, bu yüzden bilgisayar mühendisliği daha ağır basıyor, bir sebebi de ağır basmasının yazılımda çizim işleri olması. Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çizim ile yazılımın neresi alakalı? O kısmı anlamadım. Yazılım mühendisliği bilgisayar mühendisliğinin içerisinde desek yeridir. Yazılımda olup bilgisayarda olmayan bir şey yok. Güzel sanatlar ya da mimarlık fakültesi değil bu. Çizim yok.
 
Çizim değil matematik ve İngilizce olacak. Ha geçen bir haber vardı. Adam işletmesine mühendis alacak sınav yapmış, başvuran mühendislerden hiçbiri matematik bilmiyormuş. Bu eğitim sisteminde her şey mümkün kısaca.
 
Arkadaş sanırım akış şeması çizmeyi falan kast ediyor. Bunun için cetveli vb. araç gereçleri düzgün kullanabilmen kafi. Monalisa çizmiyorsun sonuçta öyle değil mi? D:
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı