Kopya olduğunu bende biliyorum. Ancak başkasına sorsanız "gerçek mekanik" klavye daha iyi olur. Gerçeği dururken kopya kim ister, gerçeğin sunmuş olduğu kaliteyi vermedikten sonra?
Bütçem 200 tl, 3 aşağı 5 yukarı oynayabilir ama 200'ü çok da aşmaması gerek. Çinden almayi düşünüyorum çünkü daha uyguna geliyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.Kopya olduğunu bende biliyorum. Ancak başkasına sorsanız "gerçek mekanik" klavye daha iyi olur. Gerçeği dururken kopya kim ister, gerçeğin sunmuş olduğu kaliteyi vermedikten sonra?
Zaten bu klavyeler de sizin deyimizle ''gerçek mekanik''. 'Mecha-Membrane' olsa yarı mekanik denebilir ama bu anahtarlar da Cherry anahtarlar kadar mekaniktir.Kopya olduğunu bende biliyorum. Ancak başkasına sorsanız "gerçek mekanik" klavye daha iyi olur. Gerçeği dururken kopya kim ister, gerçeğin sunmuş olduğu kaliteyi vermedikten sonra?
Cherry anahtarlar kadar mekanik demek yetmiyor. Cherry olmasa bile en azından Gateron switch olmalı. Logitech, Steelseries, Razer gibi markaların kendi özel switch'lerini hesaba katmıyorum.Zaten bu klavyeler de sizin deyimizle ''gerçek mekanik''. 'Mecha-Membrane' olsa yarı mekanik denebilir ama bu anahtarlar da Cherry anahtarlar kadar mekaniktir.
Outemu klavyeler kağıt üstünde mekanik. Hissiyat olarak (ki bir mekanik klavyenin en önemli özelliğidir) mem-chanical klavyelerden farkı yok. Cherry MX dışında da mekanik klavye alınmaz. Bütçen yoksa mekanik almazsın. Onun yerine Lite L daha iyi bir seçim olur. @Plyra mekanik klavyelerin sesten başka özellikleri de var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.