CKEditor veri tabanına bağlanılamıyor

• Konuyu başlatan tet
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 2.004
Araçlar altından Nuget Paket Yöneticisi ile kuracaksın.
1605882849249.png

Herhalde bu işin olacağı yok...

Projeni komple değiştirip ASP.NET Web Uygulaması yapsana.

Linux ortamında da çalışması için .NET Core yapabilirsin yoksa Windows bir sunucuda çalışacaksa .NET Framework yap. Aşağıda görünümlerini atıyorum. Şu an ki projen web geliştirme için pek uygun değil.

AngularJS'i sonra elle de ekleyebilirsin.

1605883488361.png

1605883501707.png

Projeni komple değiştirip ASP.NET Web Uygulaması yapsana.

Linux ortamında da çalışması için .NET Core yapabilirsin yoksa Windows bir sunucuda çalışacaksa .NET Framework yap. Aşağıda görünümlerini atıyorum. Şu an ki projen web geliştirme için pek uygun değil.

AngularJS'i sonra elle de ekleyebilirsin.
Sanırım gerek kalmadı, sorunu çözdüm. Çok farklı bir yolla çözüldü ama inan bana nasıl çözdüğümü ben de anlamadım. Yine de yardımın ve emeğin için teşekkür ederim.

Sanırım gerek kalmadı, sorunu çözdüm. Çok farklı bir yolla çözüldü ama inan bana nasıl çözdüğümü ben de anlamadım. Yine de yardımın ve emeğin için teşekkür ederim.
Çözümü anlatırsan sevinirim. Sorun HTML karakterlerinin C#'ta kabul edilmemesinden kaynaklanıyor. Ben de merak ettim çözümü ben bu sorunu sana attığım attribute ile çözmüştüm.

Çözümü anlatırsan sevinirim. Sorun HTML karakterlerinin C#'ta kabul edilmemesinden kaynaklanıyor. Ben de merak ettim çözümü ben bu sorunu sana attığım attribute ile çözmüştüm.

Çok karışık olacak gibi ama göstermeye çalışayım kodları.

Servisim şu şekilde

1605964763529.png

O mavi "Örnekler" yazısına tıkladığım kısım

1605964822617.png

Buradaki ornek(x) fonksiyonunda x parametresi 1 adet kelimenin tüm bilgilerini gönderiyor, yani kelimenin adını, anlamını, örneğini vs.

Daha sonra controller'da örnekler fonksiyonu bu şekilde çalışıyor

Fonksiyon dışında global olacak şekilde veriler oluşturuyorum içi boş daha sonra fonksiyon içindeyken html kısmından gelen x verisini $scope.veriler'e alıyorum

1605964907871.png

Örnekler.html sayfam için ayrı bir controller oluşturdum

1605967616731.png

Ve örnekler.html'de de bu şekilde yazdırdım

1605967682207.png

En önemli kısmı unutmuşum

1605968944531.png

Kelime ekle butonuna bastığımda 4 parametre gönderiyorum en sonuncusu yani ornek parametresi CKEditor'den gelen değer. O değeri de bu şekilde encode ediyorum ve gönderiyorum.
Önemli bir yeri daha unutmuşum... İşte yaparken benim de çok kafam karıştığı için böyle oluyor.

1605969190206.png

Bu da service kısmında kelimeyi eklerken yaptığım işlem.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı