CL9 RAM'lerin CL11 gözükmesi

deirseir

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, 4 gb 1600 Mhz Cl9 Ram var. Sorunum Cpu-z programında CL11 gözükmesi ve sol kısımda görüldüğü gibi ram 800 Mhz'de çalışıyor. Sorun nedir ?

Anakartım Asus M5A78L-M/USB3
İşlemci Amd Fx-8300

ram.png

Hayır işlemciniz 1600 mhz de çalışıyor zaten 800 mhz lik değer 2 ile çarpılır ama cl11 gözükmesi bir hata normal diyebilirim performansınızda herhangi bir sıkıntı olmaz :) bu tür programlar hatalı gösterebiliyor kimi zaman ekran kartlarının veya işlemcilerin modellerini bile :)

Hayır işlemciniz 1600 mhz de çalışıyor zaten 800 mhz lik değer 2 ile çarpılır ama cl11 gözükmesi bir hata normal diyebilirim performansınızda herhangi bir sıkıntı olmaz :) bu tür programlar hatalı gösterebiliyor kimi zaman ekran kartlarının veya işlemcilerin modellerini bile :)
İşlemcim 3,50 Ghz'lerde felan çalışıyor,nadir 1,9Ghz seviyesine düşer.Performansta etki olmasa bile bilmiyorum rahatsız oluyorum nedense :D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı