CLA vs C

RRavyn

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.

Mevcut kullandığımız aracı yarın satacağız. İki model arasında kaldık. CLA alırsak muhtemelen benzinli olacak ve 2019-2020 arası düşünüyoruz. C olursa eğer muhtemel kuvvetle 2018-2019 yıllarını tercih edeceğiz.

Hangisini öneriyorsunuz? Bu işlerin şans olduğunun farkındayım fakat arıza, hata gibi problemlerde hangi modelde daha az karşılaşırız?

Arabayı genellikle ben kullanacağım ve de C biraz daha oturaklı, orta yaş arabası gibi durduğu için tereddütte kalıyorum.

Hocam cla yı sadece dış görünüşten almayın derim C kasasının ben daha güzel ve oturaklı bir araba olduğunu düşünüyorum orta yaşada pek takılmayın C'nin yıldızı yeter XD.

C bezin direkt.

AMG tercih edersen sana da gelir bence biraz. Özellikle kırmızı ya da mavi rengi.
Yeni özellikle CLA ve A gibi modellerin iç mekanları ek olarak hoşuma gidiyor. AMG'leri de çizgileri ve hatlar olarak çok cezbedici.

Kafamızı karıştıran nokta da tam olarak burada başlıyor. Bu kadar "C" önerisi gelmesini beklemiyordum ama, şaşırdım.

CLA 1.3 TCE motor kullanıyor, bir sorun yaşadığında rektefiyesi olmayan motor. Yakın paralara 1.6 Mercedes motoru kullanan daha üst segment arabaya binmek var.
CLA ve A almak yerine sıfır full Megane 4 almak daha mantıklı o zaman. 😀

C serisi almaya karar verirsek 2018 ve üstüne bakmamız gerekiyor değil mi? Çünkü bu yıl öncesindeki motorlarında problem olduğunu okudum.

Cla ve a almak yerine sıfır full Megane 4 almak daha mantıklı o zaman. 😀

C serisi almaya karar verirsek 2018 ve üstüne bakmamız gerekiyor değil mi? Çünkü bu yıl öncesindeki motorlarında problem olduğunu okudum.

Hocam C serisi 2018 öncesinde bazı problemler yaşamış ama nadir görülmüş ancak size olmaz diye bir şey yok alacak iseniz 2018 üstü almaya çalışın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı