ordu düzeni kopyalamayı bilmiyorumKlanındaki kişilerin düzenini kopyalayabilirsin, 3k üzeri kapalı birininkini direkt al.
güzel taktik ama barbarları art arda atınca kolay ve hızlı ölüyorlar, tek tek atınca da hemen ölüyorlarBen direkt öfkeli barbarlar alıyorum Osmanlı gibi dalıyorum elemanlara.
peki komple bırakıyor musun barbarları (basılı tutup), yoksa tek tek mi ?@Corix hocam leveli yüksek olunca en az %50 rahat alınıyor. Bir de yanında (adını hatırlayamadım da) barbar kral gibi şey varsa %60-65 alıyorsun garanti. En azından bende böyle.
Oyunu bırakalı 3 yıl oldu. Hatırladığım kadarıyla dev arkasına büyücü saldırısı en effektiv saldırıydı.peki komple bırakıyor musun barbarları (basılı tutup), yoksa tek tek mi ?
Klandaki bir oyuncunun hesabına girin ardından 2. Köye gelin sağ üstte tasarımı kopyala olur.ordu düzeni kopyalamayı bilmiyorum
güzel taktik ama barbarları art arda atınca kolay ve hızlı ölüyorlar, tek tek atınca da hemen ölüyorlar
ama senin dediğin köy düzeni, ben ordu düzenini soruyorumKlandaki bir oyuncunun hesabına girin ardından 2. Köye gelin sağ üstte tasarımı kopyala olur.
BB düşük bir tavsiye veremiyorum bende hemen hemen full o köy.
Birliklerden hangileri açık Ekran görüntüsü atabilir misin?ama senin dediğin köy düzeni, ben ordu düzenini soruyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.