Clash of Clans köyü nasıl yükseltilmeli?

Merax

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, Clash of Clans'a ara vermiştim yeniden başladım, köyü bu halde bırakmışım: Hava savunmaları, X-yayı, cehennem kulesi, saldırıyla ilgili her şey dışında bütün şeyler belediye 9 Max'dan kalma. Yapmam gerekenler ve ilerideki belediyelerde uymam gereken kuralları söylerseniz çok sevinirim.

Bu arada ekstra olarak: İnşaatçılarım 5 adet, sizce inşaatçı çırağı alınır mı?

Üstteki mesajlardakiler eskide kalmış. Yeni meta hızlica belediye basıp istediğiniz belediyeye gelince yükseltmeye başlamak üzerine. Binlerce saat oynamış biri olarak kesinlikle daha hızlı olduğunu söylemeliyim. Beledoye yükseltince aldığınız para ve iksir artıyor çünkü.

Evet sizin dediğinizi düşündüm ama çok arada kaldım 13'e bassam mesela 10. belediye seviyeleriyle beni yok ederler.

@Merax Seni yoketmelerinin bir önemi yok. Kupa kasarken köy yükseltilmez zaten. Köy ful olacak ki kupa kasabilesiniz. Onun için sinsi goblini basıp hazinelere odaklanacaksınız. 13'ü fullemek zor değil. Dediğimi yaparsanız çok rahat edersiniz.

@Merax Seni yoketmelerinin bir önemi yok. Kupa kasarken köy yükseltilmez zaten. Köy ful olacak ki kupa kasabilesiniz. Onun için sinsi goblini basıp hazinelere odaklanacaksınız. 13'ü fullemek zor değil. Dediğimi yaparsanız çok rahat edersiniz.
Peki sizce kaçıncı belediyeye geçip fullemeliyim baya zorlayacak gibi gözüküyor ama.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı