Claw grip için mouse tavsiyesi

Bütçe
1000
Makaleler
2
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Gerek RGB'li gerek RGB'siz bir mouse işimi görür. Kırmızı ya da siyah olması yeterli sistemle aynı renkte olması için. Şu anda Razer deathedder Essential kullanıyorum boyutları gayet iyi bunun gibi bir mouse bakıyorum. FPS oyunlarını çok oynadığım için sensör kalitesi önemli yüksek DPI'a çıkmasa da olur zaten düşük DPI oyuncusuyum fakat fareyi savurduğum zaman bir yerde takılmamalı.

Bütçe ne? 1000 mi?

1000 ise bunu önerebilirim kesinlikle.

Bu da beyaz olanı.

1.500 TL'ye çıkarsanız bunu öneririm;

Tavsiyem XM2WE, çok güzel bir mouse. Sudan ucuz fiyat cidden. Kaçırmayın bu indirimleri, fiyatlar çok iyi.

Bütçe ne? 1000 mi?

1000 ise bunu önerebilirim kesinlikle.

Bu da beyaz olanı.

Tavsiyem XM2we, çok güzel bir mouse. Sudan ucuz fiyat cidden. Kaçırmayın bu indirimleri, fiyatlar çok iyi.

Hocam 1000 TL'yi geçemem. Daha önce bu markayı hiç duymadım daha bilindik markalardan öneriniz var mı?

Tavsiyem XM2we, çok güzel bir mouse. Sudan ucuz fiyat cidden. Kaçırmayın bu indirimleri, fiyatlar çok iyi.

En son 2000-2100 liraya görmüştüm diye hatırlıyorum XM2we güzel inmiş net alınır şu fiyattan.

Daha önce bu markayı hiç duymadım daha bilindik markalardan öneriniz var mı?

Marka güvenilirdir merak etmeyin sadece satıcı biraz sıkıntı kutusu açılmış ürünü iade almıyorlar bilginize.

Son düzenleme:
En son 2000-2100 liraya görmüştüm diye hatırlıyorum XM2we güzel inmiş net alınır şu fiyattan.

Marka güvenilirdir merak etmeyin sadece satıcı biraz sıkıntı kutusu açılmış ürünü iade almıyorlar bilginize.

O zaman iadenin ne anlamı kaldı hocam? Başka bir seçenek yok mudur hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı