@Xeonayp hocamın önerdiği Fury Z faresini alabilirsin.
FPS oyuncuları genellikle makro tercih etmiyor.
İlla makro istiyorum diyorsanız farklı makro programlarından yararlanabilirsiniz.
Yok ben bilindik marka istiyorum diyorsanız (önermem) sıralıyım:
En ucuz Logitech G502 Hero Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G502 Hero Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.679,40 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
En ucuz Logitech G304 Lightspeed Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G304 Lightspeed Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
En ucuz Razer Naga Trinity RZ01-02410100-R3M1 RGB Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Naga Trinity RZ01-02410100-R3M1 RGB Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 3.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
En ucuz Razer Orochi V2 Kablosuz Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Orochi V2 Kablosuz Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.789,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
En ucuz Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.644,62 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
En ucuz Razer Deathadder V2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Deathadder V2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
İstediğin fare hakkında biraz daha bilgi verirsen sana uygun olanı bulabiliriz.
Not: Aralarında orochi V2 bütçenize göre güzel bir faredir.
Ama herkes beğenmiyebiliyor isteklerinize göre seçin.
Not2: Fareler kalitelerine göre sıralanmadı.