Claw tutuş için mouse önerisi

Lamzu ile Ogm Pro fiyatları neredeyse aynı,
Sensörler aynı, burada yazılım ve malzeme kalitesi devreye girer tercih etmem için hangisi bu konularda daha iyi?
Shape tamamen farklı, OGM V2 Pro’nun Shape’i sadece onlara ait. Ergonomi konusundan dolayı seviliyor bayağı. Yine tercih…

O da yine tercihe bağlı, daha iyi denmez ama özellikle dokusu bayağı iyi duyduğum üzere, buzlu gibi.
Yine tercihe bağlı, önermemin sebebi ergonomi arayanlar için OGM V2 Pro ergonomik bir mouse ancak siz direkt Claw tuttuğunuz için iyi olur mu bilemedim. Relaxed Claw mesela Palm tutuşa yakın olduğu için OGM V2 Pro bayağı rahat.
OGM PRO V2'nin hades sürümü bende var zaten. Gerçekten iyi bir fare.

OGM PRO V2'nin hades sürümü bende var zaten. Gerçekten iyi bir fare.
Yeni tasarım yapmışlar mavi deniz dalgaları olan, gerçekten iyi duruyor.
Ben kendi Mouse’umu bir site vardı orada özel tasarım yaptırmayı düşünüyorum muhtemelen Hades olur. Çok pahalı ama çok hoş…

Ben kendi faremi bir site vardı orada özel tasarım yaptırmayı düşünüyorum muhtemelen Hades olur. Çok pahalı ama çok hoş…
Tanıdığım bir arkadaş yeni siyah cosmic glass V2 ile beraber dalgalı modeli satın aldı evet.

Tanıdığım bir arkadaş yeni siyah cosmic glass V2 ile beraber dalgalı modeli satın aldı evet.

Ben kendi faremi bir site vardı orada özel tasarım yaptırmayı düşünüyorum muhtemelen Hades olur. Çok pahalı ama çok hoş…

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-waizowl-ogm-pro-v2-1-gunluk-1226795398/detay alıyorum anlaştık beyefendi ile yarın kargolayacak

Technopat Haberler

Geri
Yukarı